Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljeno odredište

Renata Sopek i Juraj Zigman upoznali čari novaljske NOE

sopek
01.08.2015.
u 15:14

Sezona je ušla u samu špicu, spremaju se nastupi najjačih svjetskih DJ-a

Kao i u prošlim ljetima, NOA Beach Club je omiljeno odredište poznatih lica iz javnog života Hrvatske. Tako su se sinoć u klubu odlično zabavljali Renata Sopek i Juraj Zigman. Iako prelijepa Renata Sopek rijetko izlazi u klubove, iako je njeno ime i isklesano tijelo sinonim zdravog života, ipak si je dala oduška i sa svojim društvom plesala i zabavljala se do jutra.

Pored njih se sa svojim društvom odlično provodio Juraj Zigman, jedan od najboljih i najkreativnijih hrvatskih kreatora. Sve NOI-ne hostese odjevene su u Zigmanove kreacije, pa je Juraj uživo mogao ocijeniti kako to izgleda kada grupa lijepih hostesa vatreno zapleše oko njega. Sezona je ušla u samu špicu, spremaju se nastupi najjačih svjetskih DJ-a, pa tako u danima koji su pred nama u NOU dolaze Tujamo (3.8.), Nervo (4.8.) Sunnery James & Ryan Marciano (5.8.), Bass Jackers (9.8.), Dyro (13.8.) te Moguai (17.8.).

>> Jutrom, kad mladi spavaju, u Novalji lijepo kao nekad – mirno i tiho

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije