Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KD Vatroslava Lisinskog

Poseban repertoar klape Intrade na jedinstvenom humanitarnom koncertu Srce za Zadar

Srce za Zadar
Foto: PR FOTO
1/5
02.05.2016.
u 11:44

Klapa Intrade s veseljem se priprema za nastup na velikom humanitarnom koncertu Srce za Zadar koji nas 11. svibnja u 20 sati u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Predvodnik najpoznatije hrvatske klape Tomislav Bralić iznimno je ponosan što je dio obilježavanja 20. obljetnice Kluba zadarskih studenata te za tu priliku najavljuje poseban repertoar pun emocije koji će bez sumnje posjetitelje ostaviti bez daha.

Uz klapu Intrade na humanitarnom koncertu u organizaciji Kluba zadarskih studenta kojim posjetitelji kao i izvođači pomažu Zadarskoj bolnici u kupnji prijeko potrebne medicinske opreme nastupit će i zadarske glazbene zvijezde Mladen Grdović, grupa Forum, Marina Tomašević, Đani Maršan, Bepo i David, klapa Niko, Emilija Kokić, Duško Lokin i Ivica Sikirić Ićo.

Koncert se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, a prikupljena sredstva od ulaznica namjenjena su kupnji kupnji aparata naziva Histeroskop. Nabava ovog aparata, koji je standardni u gotovo svim razvijenim zemljama, stručnjacima Zadarske bolnice uvelike će olakšati dijagnostiku i liječenje brojnih bolesti maternice.

Ulaznice za koncert Srce za Zadar po cijenama od 100, 120 i 150 kuna mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni KD Vatroslava Lisinskog.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije