Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Love International Festival

Počelo je! Mladi iz cijele Europe okupili se na festivalu u Tisnom

Tisno: Započeo Love International festival
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/25
30.06.2016.
u 21:40

Na lokaciji The Garden, festival se održava sljedećih sedam dana

U četvrtak je u Tisnom otvoren Love International festival koji je okupio mlade iz cijele Europe željne dobrog provoda. Na lokaciji The Garden, festival se održava do 6. srpnja, a u ponudi je nekoliko različitih pozornica s mnoštvom izvođača te zabavni i party sadržaji.

Sezonu su otvorili domaćin lokacije The Garden, Nick Colgan, načelnik općine Tisno, Ivan Klarin, direktor Turističke zajednice Tisno, Filip Henjak, organizatori festivala Dave Harvey i Tom Painy te i predstavnik novog Defected Croatia festivala.

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, ilustracija

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, ilustracija

>> The Garden Festival seli u Tisno

Komentara 3

SA
santos008
00:42 01.07.2016.

Tko je izabrao Tisno momci ili cure?

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:38 30.06.2016.

cura na slici 6 je prezgodna!svaka čast!

AV
AVIM
06:25 01.07.2016.

Da vi vidite ljudi moji sto su oni napravili iz Ininog odmaralista koji su radnici godinama gradili a ova lijepa Drzava i nasi politicari dali Madaronoma da upravljaju.Sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije