Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burn residency 2015

Pobijedio na natjecanju pa odlazi u Ibizu: Nisam siguran trebam li se napiti ili skočiti u hladnu rijeku

burn residency
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/9
27.04.2015.
u 17:58

U konkurenciji pet DJ-eva, najboljim se pokazao DJ Tomislav Brusač, na sceni poznatiji kao Tom Bug. Među okupljenima isticale su se brojne ljepotice uključujući Petru Nižetić i Marijanu Batinić.

U prepunom Swankey Monkey Garden baru okupilo se mnoštvo obožavatelja elektronske glazbe kako bi popratili biranje hrvatskog kandidata za globalno Burn Residency natjecanje na Ibizi 2015.

U konkurenciji pet DJ-eva, najboljim se pokazao DJ Tomislav Brusač, na sceni poznatiji kao Tom Bug. Tom je poznat po energičnom nastupu za koji ne bira točno određene stilove.

 Ovim poslom bavi se više od 13 godina, i kako kaže, živi za glazbu. Kao službeni izaslanik Hrvatske, Tomislav će ljeto provesti na Ibizi, gdje će svirati u najboljim tamošnjim klubovima, ali i slušati predavanja Carla Coxa i njegovog tima. Ušao je time u konkurenciju da osvoji menadžerski ugovor od sto tisuća eura.

Koliko je ozbiljan u svojim namjerama, Tomislav nam je otkrio i u intervjuu, koji je dao uoči pobjedonosnog nastupa.

- Ove godine sam se odlučio ponovno prijaviti jer sam prošle godine bio drugi. Shvatio sam da sam bio preblizu pobjede i odlučio sam pokušati opet. DJ-ingom se bavim 14 godina, a tremu nemam - samouvjereno je rekao Tomislav pred nastup. - Kratko sam prošle godine bio razočaran zbog poraza, ali to je trajalo zaista jako kratko. Poslije se promijene neke stvari, dobiju se neke nove ideje i ide se naprijed. Ovaj talentirani DJ dolazi iz Zagreba i u potpunosti je posvećen glazbi.

Trenutno, smatra, house scena u Hrvatskoj pati, no pozdravlja porast popularnosti techno glazbe. - Ako pobijedim, nisam siguran bi li se trebao napiti ili skočiti u hladnu rijeku da me ohladi od ushićenja. Mislim da bi se dobro snašao na Ibizi jer sam komunikativan i spreman na zezanje, a s druge strane imam godine iskustva i dobre DJ vještine - zaključio je Tomislav.

>>Najbolji hrvatski DJ odlazi na Ibizu: Čim stanem za pult, svijet je moj!

>>Rekordni broj prijavljenih glazbenih mixeva u utrci za 100.000 eura

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije