Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srce za zadar

Pjevači pomažu Zadru u kupnji Histeroskopa, dođite na humanitarni koncert

Mladen Grdović, Emilija Kokić, Klapa Intrade
Foto: PR FOTO
1/8
05.05.2016.
u 12:31

Nabava ovog aparata, koji je standardni u gotovo svim razvijenim zemljama, stručnjacima Zadarske bolnice uvelike će olakšati dijagnostiku i liječenje brojnih bolesti maternice.

Klapa Intrade s veseljem se priprema za nastup na velikom humanitarnom koncertu Srce za Zadar 11. svibnja u 20 sati u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Predvodnik najpoznatije hrvatske klape Tomislav Bralić iznimno je ponosan što je dio obilježavanja 20. obljetnice Kluba zadarskih studenata te za tu priliku najavljuje poseban repertoar pun emocije koji će bez sumnje posjetitelje ostaviti bez daha. 

Koncert se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, a prikupljena sredstva od ulaznica namjenjena su kupnji kupnji aparata naziva Histeroskop. Nabava ovog aparata, koji je standardni u gotovo svim razvijenim zemljama, stručnjacima Zadarske bolnice uvelike će olakšati dijagnostiku i liječenje brojnih bolesti maternice.

Uz klapu Intrade na humanitarnom koncertu u organizaciji Kluba zadarskih studenta kojim posjetitelji kao i izvođači pomažu Zadarskoj bolnici u kupnji prijeko potrebne medicinske opreme nastupit će i zadarske glazbene zvijezde Mladen Grdović, grupa Forum, Marina Tomašević, Đani Maršan, Bepo i David, klapa Niko, Emilija Kokić, Duško Lokin i Ivica Sikirić Ićo.

“Uvijek se rado odazivam na humanitarne manifestacije i s posebnom emocijom ću otpjevati Čačine riči, Evo mene moji ljudi te druge hitove koje publika voli.  Pozivam  sve  Zadrane  i  prijatelje  Zadra  da svojim sudjelovanjem pomognu  zadarskoj  bolnici!”  –  izjavio je Mladen Grdović, koji se osim za humanitarni koncert priprema i za veliku ljetnu turneju.

“Nadam se da će Histeroskop pomoći svim ženama u Zadarskoj bolnici kojima je to potrebno te da će ubrzati duga čekanja pacijentica kao i pojeftiniti cijeli postupak. “ – izjavila je Emilija Kokić.

Ulaznice za koncert Srce za Zadar po cijenama od 100, 120 i 150 kuna mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni KD Vatroslava Lisinskog. 

>>Lions klub „Zrinjevac“ organizira humanitarni koncert

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije