Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubljanska noć

Petar Grašo u Sloveniji proslavio 20 godina karijere. Podršku mu pružili Danijela, Severina i Huljić

Petar Grašo
Foto: PR FOTO
1/12
30.05.2016.
u 14:37

-Prvi koncert u Ljubljani imao sam prije 17 godina i doista je lijepo nakon toliko godina vidjeti u publici svoje vršnjake, ali i ljude koji su mlađi od mog prvog koncerta kako zajedno pjevaju stare i nove pjesme. Ovo je bila jedna doista posebna večer- zaključio je pjevač

Petar Grašo ovaj je vikend u rasprodanim Križankama u Ljubljani, sa slovenskom publikom proslavio 20 godina karijere. Najprodavaniji hrvatski muški izvođač u povijesti slovenske diskografije, u Križankama je okupio gotovo 3000 obožavatelja.

Publika je s jednakim oduševljenjem pjevala stare kultne hitove, kao i nove, poput pjesama 'Ostat ću uvik isti', 'Moje Zlato', ali i najnovijeg hita 'Srce Za vodiča'.

Grašo nakon koncerta nije krio oduševljenje: 'Prvi koncert u Ljubljani imao sam  prije 17 godina i doista je lijepo nakon toliko godina vidjeti u publici svoje vršnjake, ali i ljude koji su mlađi od mog prvog koncerta kako zajedno pjevaju stare i nove pjesme. Ovo je bila jedna doista posebna večer zahvaljujući mojoj divnoj publici i gostima koji su mi se pridružili na bini.'

Prekrasnu ljubljansku noć uveličali su tako i gosti: Severina, Danijela, Tonči Huljić, te najveća slovenska glazbena zvijezda Jan Plestenjak.
Grašu je u Križankama dočekao, i dobrodošlicu mu poželio i gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković.

U sklopu velike proslave 20 godina karijere, Petar Grašo najavljuje i veliki koncert u Pulskoj areni 27.srpnja.

>>Premijerno pogledajte spot Petra Graše za pjesmu 'Srce za vodiča'!

Komentara 1

SA
Samo17
21:31 01.06.2016.

Za razliku od Danijele koja je pristojno i adekvatno obucena, Severina dosla u donjem vesu i ogrtacu k`o u bordelu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije