Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbena poslastica

Rambo Amadeus ove subote u SAX!-u

rambo amadeus
Foto: Promo
1/4
07.11.2014.
u 20:00

Rambo Amadeus gostuje već četvrti put u zagrebačkom klubu Sax!, ovog puta 8. studenog

Jedan od najpoznatijih crnogorskih kantautora i čovjek revolucionarnih ideja, čarobnjak riječi koji duhovima tjera zloduhe, jedinstveni Rambo Amadeus gostuje već četvrti put u zagrebačkom klubu Sax! gdje će 8. studenog nastupiti sa svoja dva energična Winnetoua i kako kaže, još jednim.

Nakon dva rasprodana koncerta prošle sezone, zagrebački klub Sax! ugostit će u subotu, 8. studenog, jednog od najosebujnijih glazbenika ovih prostora, Ramba Amadeusa, koji stiže u pratnji, sada trojca, Two Winnetous & One More i najavljuje još jedan urnebesni koncert u središtu Zagreba.

Antonije Pušić, javnosti poznat kao Rambo Amadeus, neobičan je glazbenik za kojeg kažu da je čovjek digitalnog uma i srodne analogne duše, umjetnik je koji je kumovao nazivu  'turbo folk', a poznat je po svojoj britkosti i satiričnim tekstovima. Iako iza sebe ima već deset studijskih i četiri live albuma, Rambo Amadeus i dalje je prepun novih revolucionarnih ideja te se u studenom vraća svom dragom domaćinu, kultnom zagrebačkom klubu Sax! i publici obećava još jedno zanimljivo intergalaktičko gostovanje.
Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 90 kuna. U prodaji su od petka, 17. listopada na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici br. 22/2, a više informacija možete pronaći na službenim stranicama kluba: www.sax-zg.hr

Početak koncerta je oko 23 sata.

Dvojica najbržih čitatelja koji su osvojili po dvije ulaznice su Igor Šipraga i Erika Zimprich.

Napomena: Pripremite se za rafalnu paljbu satiričnih tekstova i naglašenu nuspojavu zvanu dobra zabava!

>>Svjetski Kilo Car Rambo Amadeus vraća se u klub Sax

>>Koncertna poslastica Ramba Amadeusa urodila - buncekom!

>>Jedino ekološka diktatura može zaustaviti propast planeta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije