Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pantastic turneja

Od utorka dostupne ulaznice za koncertnu poslasticu Prljavaca na Šalati!

Prljavo kazalište
Foto: PR FOTO
1/3
27.03.2015.
u 13:07

Spektakularni koncert Prljavog Kazališta na zagrebačkoj Šalati 30. Svibnja, uoči Dana Grada Zagreba, kao početak velike Pantastic turneje s kojom će Prljavci obići sve veće gradove kontinentalne Hrvatske.

Najzagrebačkiji od svih zagrebačkih bendova, Prljavo Kazalište, kao početak velike Pantastic turneje naravno bira Zagreb! Velikim open-air koncertom na zagrebačkoj Šalati 30. svibnja Prljavci će obilježiti početak slavlja Dana Grada Zagreba kao i početak svoje turneje kojom će do kraja godine obići sve veće gradove kontinentalne Hrvatske.

Na koncertu nas, osim vrhunske produkcije, čeka presjek najboljeg od najboljeg iz duge i uspješne karijere Prljavog Kazališta – od hitova nastalih prije 38 godina dok su dečki prašili u Dubravi, preko perioda 'Zabranjenog koncerta' '89., koncerta prekretnice hrvatske povijesti, pa sve do najnovijeg albuma koji će kroz Pantastic turneju doživjeti svoju promociju i nesumnjivo pronaći mjesto u srcima svojih odanih obožavatelja.

Heroji ulice su kroz dugogodišnju karijeru i sve svoje faze ostali omiljeni komentatori vremena i svijeta u kojem stvaraju – drski dečki koji kroz glazbu podjednako progovaraju i o prvim i o zrelim ljubavima, o aktualnim društvenim zbivanjima, te uspješno pronalaze poveznicu i s generacijom “Crno-bijelog svijeta” ali i s nekim novim modernim djevojkama i dečkima.

Ograničeni kontingent ''early bird'' ulaznica za veliki koncert na Šalati bit će dostupan od 31. ožujka do 10. travnja po cijeni od 40 kuna. Od 10. travnja do dana koncerta ulaznice će biti u prodaji po cijeni od 50 kuna te na ulazu, ukoliko ih ostane, po cijeni od 70 kuna. Partner koncerta je Koncertna direkcija Zagreb.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije