Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#12

Objavljeni datumi dvanaestog INmusic festivala

INmusic
Foto: PR
1/5
26.07.2016.
u 13:01

Požurite staviti svog omiljenog izvođača na INmusic listu želja i dovedite ga na Jarun!

Već su sada potvrđeni datumi održavanja najvećeg open-air događaja u Hrvatskoj, a organizatori Inmusic festivala pripremaju razne novosti, najave i iznenađenja.

Dvanaesto izdanje INmusica održat će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine, na već dobro poznatoj lokaciji – zelenom i prekrasnom arhipelagu jezera Jarun u Zagrebu.

Prve potvrde i najave izvođača očekuju se uskoro, a prilikom kreiranja lineupa za iduću godinu uzimaju se u obzir i želje publike.

Lista želja nalazi se na službenoj stranici festivala gdje posjetitelji mogu upisati čak pet najdražih izvođača koje bi voljeli čuti na festivalu.

Tko će sve nastupiti ovisi o mnogim faktorima, a nastavljajući tradiciju održavanja konstantno dobrog i kvalitetnog programa, organizatori obećavaju kako će se i za dvanaesto izdanje potruditi osigurati sjajan festivalski program.

INmusicova replika Teslina tornja ponosno stoji na Jarunu te je istodobno svojevrsni podsjetnik na prethodna sjajna festivalska izdanja, ali i svakodnevni poziv za nadolazeći INmusic #12. INmusicov toranj ponovo će zasvijetliti u čast velikim glazbenicima i ljudima koji čine svijet boljim i ljepšim. 

Nakon ovogodišnjeg najposjećenijeg i najspektakularnijeg izdanja, INmusic festival veseli se novim izdanjima, novim izvođačima i još mnogobrojnijoj publici.

Ulaznice su dostupne putem službenog festivalskog webshopa, a cijena ulaznice za ranoranioce iznosi 250 kuna (+ troškovi transakcije). Mogu se kupiti isključivo putem službenog INmusicova webshopa, a u prodaji su do 1. rujna 2016. godine ili do isteka zaliha.

>> 11. INmusic na Jarun privukao desetke tisuća domaćih i stranih posjetitelja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije