Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezaboravno party iskustvo

Nizozemska dj zvijezda R3hab nakon New Yorka i Tokija dolazi u Arenu Zagreb

 Croatia Winter Music Festival
Foto: Promo
1/6
03.01.2017.
u 12:40

R3hab će 4. siječnja u sklopu Croatia Winter Music nastupiti u Areni Zagreb, a osim po odličnoj energiji na nastupima poznat je i po suradnjama s s Katy Perry, Rihannom, Lady Gagom, Madonnom...

Najveći party tjedan ove zime se nastavlja. Svjetski poznati DJ i producent R3hab nastupit će na  4. siječnja u sklopu Croatia Winter Music Festivala koji se održava u zagrebačkoj Areni do 6. siječnja. Mladi, sve popularniji nizozemski DJ marokanskog porijekla u Zagreb dolazi nakon nastupa u New Orleansu, New Yorku i Tokiju, gdje je bio headliner na najvećem japanskom EDM festivalu Countdown. 

Spektakularni doček Nove godine još se prepričava, a u ovim nas danima očekuju nova glazbena uzbuđenja. Nezaboravno party iskustvo okupilo je neka od najvećih imena svjetske DJ scene, a njima će se pridružiti i nizozemski DJ. R3hab je u bogatoj karijeri surađivao s brojnim imenima svjetske EDM scene, a najviše se ističe suradnja s Afrojackom. Uspjeh njegovog najvećeg hita Get Up s glazbenicom Ciarom donio mu je 21. mjesto na ljestvici TOP 100 svjetskih DJ-a u 2016. prema časopisu DJ Mag. 

Kao izvođač i producent surađivao je s Katy Perry, Rihannom, Lady Gagom, Madonnom, LMFAO, Jennifer Lopez i Pitbullom. R3habovi nastupi puni su intenzivne energije kojom oduševljava publiku koja mu se uvijek rado vraća, a poseban set koji očekuje posjetitelje Enter Zagreb partyja neizbježna je poslastica za svakog ljubitelja dobrog partyja.
R3habu će se na pozornici pridružiti Felix Jaehn, LVNDSCAPE i Justin Oh koji će se pobrinuti da prvi dani 2017. u Zagrebu budu nezaboravni.

Vrhunska produkcija, bogat glazbeni program i vodeći svjetski DJi pretvorit će Croatia Winter Music Festival u jedinstveno party iskustvo koje će na najbolji način najaviti godinu pred nama.Večeras nas pak u Areni očekuje program Laundry. Duo Sick Individuals grade glazbenu karijeru vlastitim autorskim hitovima i remiksevima za svjetske zvijezde kao što su Rihanna, Avicii, David Guetta i Madonna. 

Kura je 29-godišnji portugalski electro house DJ i producent koji je svoj glazbeni put započeo još kao tinejdžer u lisabonskim klubovima, a danas nastupa na festivalima i u klubovima širom svijeta. Iz godine u godinu sve više napreduje na Top 100 listi DJa DJ Maga, a trenutno je na 51. mjestu. 

22-godišnji Thomas Newson je nizozemski DJ koji je prvi uspjeh doživio kao 19-godišnji mladić, njegov singl Flute na YouTubeu je pogledan više od 50 milijuna puta! Njegov brzi proboj na dinamičnu EDM scenu ne čudi jer mu je ritam jednostavno u genima, otac Marco V poznati je DJ i producent te jedan od pionira elektronske glazbe u Nizozemskoj. 

Ulaznice za sve dane Croatia Winter Music Festivala dostupne su za kupnju online putem www.ticketshop.hr te putem prodajnih mjesta partnera, među kojima su i Atlas prodajna mjesta te Tisak Media. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije