Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi album

Nina Kraljić u Saxu promovira svoj album "Samo"

Nina Kraljić
Foto: Youtube Screenshot
1/4
18.01.2017.
u 11:03

Promocija će se održati 26. siječnja u 21 sat i osim u pjesmama s albuma «Samo», publika će na koncertu moći uživati i u Nininim prepoznatljivim interpretacijama tradicionalnih klasika i poznatih hitova

Nina Kraljić, talentirana glazbenica, dobitnica nagrade Porin, finalistica Eurovision Song Contesta 2016 te pobjednica prve sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, u 2017. godinu kreće koncertnom promocijom svog prvijenca «Samo» i prva koncertna postaja bit će zagrebački klub Sax!, u četvrtak 26. siječnja, s početkom u 21 sat.

Nina će svoj album prvijenac predstaviti zagrebačkoj publici u pratnji svog benda, kojeg čine gitarist Miro Gugić, klavijaturist Kristijan Novak, udaraljkaš Marko Šturman te violončelist Matej Milošev, a nakon predstavljanja albuma kreće na turneju po Hrvatskoj i Sloveniji. Osim u pjesmama s albuma «Samo», publika će na koncertu moći uživati i u Nininim prepoznatljivim interpretacijama tradicionalnih klasika i poznatih hitova.

Debi-album «Samo» Nina Kraljić objavila je krajem rujna prošle godine u izdanju diskografske kuće Universal Music Hrvatska. Album donosi ukupno 12 pjesama, koje su kombinacija autorskog materijala na hrvatskom jeziku, Nininih interpretacija tradicionalnih pjesama, kao i autorskih pjesama na engleskom.

S albuma je krajem prosinca predstavljen aktualni singl «Snijeg», s pratećim videospotom u režiji Ljube Zdjelarevića, a kao singlovi su zaživjele i pjesme "Samo", "Zaljuljali smo svijet" kao i "Lighthouse". Svoje prvo studijsko izdanje Nina Kraljić je kreirala sa svojim glazbenim timom, kojeg čine cijenjene autorice glazbe i teksta – Ines Prajo i Arjana Kunštek te producenti Tihomir Preradović i Ivan Popeskić.

Uz izvanredne interpretacije standarda "Dej mi Bože" i "Što te nema", na kojoj instrumentalnu kulisu kreirao Matija Dedić, na albumu se Nina predstavila i autorski, skladbama "Lay You Down" i "Lullaby".

Iznimno uspješnu 2016. godinu, Nina je s objavom albuma zaokružila i turnejom po Slovačkoj i Češkoj, pridruživši se kultnoj slovačkoj rock skupini Elán na njihovoj slavljeničkoj turneji, kojom su obilježili više od 40 godina djelovanja benda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije