Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predblagdanski užitak

Ne propustite koncert Tereze Kesovije u kinu Europa

tereza kesovija
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/6
27.11.2014.
u 12:26

Bit će to uistinu posebna večer ispunjana iskrenim emocijama, jer veza između Tereze i njene publike uistinu je rijetka i jedinstvena

Glazbena diva Tereza Kesovija u Kino Europa, 18. prosinca održat će nezaboravan predblagdanski koncert kojim će još jednom pokazati kako su glazba i emocije najbolji posrednik između nje i njene publike.  

Osmišljen po uzoru na ekskluzivne koncerte koje je glazbenica održala u sličnim dvorana diljem Europe i svijeta ovaj koncert već sada, iako tek u pripremi, privlači iznimnu pažnju domaće ali i međunarodne stručne – glazbene i medijske javnosti. Ujedno, nastavak je ovo velika dva koncerta koja je ova glazbena diva održala u Zagrebu posljednjih godina, a koji su opravdano proglašavani glazbenim događajima sezone. Ne smijemo niti zaboraviti kako je upravo u Zagrebu, u tadašnjem Varijetu, Tereza 1961. godine imala svoj prvi nastup pred većim auditorijem. Od tada do danas Tereza vrlo uspješno održava koncerte u zagrebačkim dvoranama koji su uvijek ispunjene do posljednjeg mjesta i na koje glazbenicu dolaze slušati ljubitelji njezine glazbe iz cijele Europe.

 

Tereze će svoju publiku glazbom odvesti na glazbeno putovanje dugo preko 50 godina. Kao i uvijek na pozornici, svoju ljubav i glazbu Tereza će nesebično darivati svojoj vjernoj publici jer to je uvijek bio njen način, i tako im još jedan put zahvaliti na vjernosti kojoj poklanjanju.

Bit će to uistinu posebna večer ispunjana iskrenim emocijama, jer veza između Tereze i njene publike uistinu je rijetka i jedinstvena. Ta veza i ljubav  traje preko 50 godina i ona je trajna i vječna.

Ulaznice po cijeni od 120 kuna dostupne su na blagajni kina Europa od ponedjeljka do subote od 12 sati.

>>Tereza Kesovija predstavila autobiografiju pred brojnom publikom

>>Tereza: Nikada ne gledam na sat, jednostavno slijedim bilo publike

>>Večernji list predstavio knjigu Marijane Dokoze i autobiografiju Tereze Kesovije

Ključne riječi

Komentara 4

OX
oxymoron
13:21 27.11.2014.

Jedna, jedina, vjecna i neunistiva.

DP
Dioklecijanova palaca
23:43 27.11.2014.

Tereza Kesovija je jedina prava zvijezda. Dok su mnogi pali u prah zaborava ,ona je još uvijek tu i plijeni pažnju kao da je na početku karijere.

IM
imotadin
15:33 27.11.2014.

Što, još je živa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije