Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samo mi se vrati

Natjecatelja 'The Voicea' Rino Petrović snimio je spot za debitantski singl

Rino Petrović
Foto: Igor Ivanović
1/8
21.10.2016.
u 13:51

Rino Petrović snimio je spot za pjesmu "Samo mi se vrati" čiji je autor Darko Bakić, a produkciju potpisuje Igor Ivanović

 Nakon izlaska debitantskog singla "Samo mi se vrati”, Rino Petrović, mladi glazbenik iz Kraljevice i sudionik druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, danas predstavlja prateći videospot nastao u suradnji s redateljem Tomislavom Povićem!

- Pjesma mi je odlična i jako smo se brzo dogovorili oko nje. Odmah su mi se svidjeli tekst, melodija i izričaj koji su dečki osmislili za mene. Osim toga, ugodna je i nimalo nametljiva, a i lako se sluša – kaže Rino o pjesmi, a o videospotu nadodaje:- Atmosfera na snimanju spota bila je nevjerojatna, za što su zaslužni Tomislav Pović i njegova supruga Ivana. Nismo niti imali dojam da smo na snimanju, budući da je sve proteklo uz puno smijeha i ugodne razgovore. Želio bih se zahvaliti Katrin na ženskoj strani spota, izvrsno je napravila sve što se od nje tražilo te sam izuzetno sretan što je dio cijele te priče.

Rino je s pjesmom “Samo mi se vrati” sudjelovao i na ovogodišnjim 19. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku. Autor pjesme je cijenjeni skladatelj i tekstopisac Darko Bakić, a za produkciju je bio zadužen Igor Ivanović i njegov deciBel Music tim.

- Darko i Igor su veliki pozitivci i divne osobe, a suradnji sam se nadao od samog početka budući da već dugi niz godina pratim njihov rad i dobro znam koliko su kvalitetni i cijenjeni – Rino Petrović o suradnji.

Rino svoju glazbenu priču započinje u ranom djetinjstvu, kada je upisao satove klavijatura jer mu je mama rekla da djevojke vole dečke koji znaju svirati i pjevati. Do sada se istaknuo u nekoliko bendova, a osvojio je i nagrade glazbenih žirija na različitim manifestacijama (2015. Grobnička skala: Nagrada za najbolju interpretaciju, 2016. MIK – Melodije Istre i Kvarnera; Nagrada za najboljeg debitanta). Široj javnosti svakako je poznat kao izrazito pozitivan i simpatičan sudionik druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske. U showu je došao do prvih live emisija, a tijekom natjecanja promijenio je dva tima. Započeo je kao dio tima Jacquesa Houdeka, a nakon ispadanja u Knockout fazi, preuzeo ga je mentor Tony Cetinski.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije