Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Nakon Porina Opća opasnost nastupa u Hemingway bar-u u Splitu

Opća opasnost
Foto: Promo foto National Geographic
1/2
02.03.2015.
u 12:00

U petak 6.3 2015 splitska publika nakon Porina moći će uživati u live nastupu jednog od naših najboljih bandova- Opće opasnosti!

Svojim nastupom već na prvoj turneji prije nekoliko godina dobro su zapalili prepuni Hemingway bar, a sada će splitskoj publici prirediti pravu live poslasticu i sa novim hitovima sa zadnjeg albuma, koji osvajaju etere radio postaja.

Opća opasnost, vrativši se na scenu prije nekoliko godina na zahtjev svojih obožavatelja sa odličnim albumom “Vrati se na svjetlo”, brzo se vinula na sam vrh hrvatske scene. Legendarni Slavonci otada pune klubove i koncertne prostore, a svojoj su publici i sa novim albumom poklonili pjesme, koje su opet osvojile srca brojnih obožavatelja. Županjski rockeri nakon nastupa na Zagrebačkom festivalu ne prestaju nizati uspjehe. Njihov album "Rocker... To sam ja" nominiran je za nagradu Porin u kategoriji “Najbolji album rock glazbe”, što dokazuje da struka i publika Opću Opasnost smatraju jednim od naših najboljih rock sastava.

Splitska publika opet će imati priliku zapjevati poznate hitove "Uzalud sunce sja", "Treba mi nešto jače od sna", "Vrati se na svjetlo", "Jednom kad noć", "Pobjeg'o sam", "Tvoje ime čuvam", ali i gotovo sve pjesme sa novog albuma objavljenog u svibnju ove godine - "Preživio sam", "Nenapisana stranica", "Tragovi", "Stranci", "To sam ja", te aktualni singl "Klaun"!

Opća opasnost zasigurno drži tron hrvatske rock scene i svakim novim nastupom potvrđuje da je jedan od najboljih hrvatskih bandova uživo, te će zasigurno i ovaj put oduševiti splitsku publiku i pripremiti pravi rock spektakl.

Ulaznice

Ulaznice možete nabaviti po cijeni od 30 kn u pretprodaji u Hemingway baru svaki dan od 08h do 18h, a na dan koncerta po 50 kuna.

>>'Hrvatski Scorpionsi? Apsolutno da! I mi smo kao i gotovo svi rock bendovi karijeru napravili na baladama'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije