Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od Laufera do Četvorke

Nakon par sezona pauze: Urban & 4 pripremaju dva predbožićna koncerta u Tvornici kulture

Urban & 4
Foto: PR FOTO
1/4
30.08.2016.
u 09:15

U Tvornicu kulture Damir Urban donijet će dva različita maratonska nastupa ispunjena najvećim i najznačajnijim pjesmama kompletne karijere, od Laufera do Četvorke. Veliki pogon za kraj 2016. čut će klasike od "Svijet za nas", "Moja voda", "Black Tattoo" i brojne druge

Urban & 4 nastupit će u Tvornici kulture dva dana, u četvrtak 22. i petak 23. prosinca. Urbanovi dupli predbožićni zagrebački koncerti navika su kojoj se naš najimpresivniji live band vraća nakon par sezona pauze.

U međuvremenu su bili “zauzeti” osvajanjem Doma sportova što je i zabilježeno na dvostrukom live albumu te promocijom studijskog albuma “Mamut”.

 

U Tvornicu kulture Damir Urban donijet će dva različita maratonska nastupa ispunjena najvećim i najznačajnijim pjesmama kompletne karijere, od Laufera do Četvorke.

Veliki pogon za kraj 2016. čut će klasike od “Svijet za nas”, “Moja voda” i “Mjesečev rog” preko “Black Tattoo”, “Sama”, “Mala truba”, “Mjesto za mene”, “Odlučio sam da te volim”, “Nebo”, “Astronaut”, “Robot” do recentnijih “Sutra ćemo pričati”, “Ribe” I “Priđi mi bliže”.

Ulaznice

Ulanice u prodaju kreću u utorak 30. Kolovoza I dostupne će bit samo pojedinačne dnevne ulaznice za svaki dan.
Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 70 kn, a, ukoliko ih ostane na dan koncerta će iznositi 90 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13 
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr  

>> Damir Urban: Ja sam klasični Hrvat koji po kući hoda u trenirci i šlapicama

Komentara 1

Avatar @proma_trač
@proma_trač
09:47 30.08.2016.

Pored Valjka, Majki jedan kvalitetan bend koji se može još slušati u hrvatskoj glazbenoj močvari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije