Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
escape

Mixel, Brighton, Jakov Kolbas i Gars pomno probiru najtvrđe ploče!

escape
Foto: Promo
1/5
28.11.2014.
u 11:04

Još jedno izdanje moćnog Escapea zakazano je za 5. prosinac kada će Sirup ponovno ugostiti DJ-e moćnog zvuka

U potrazi za čvršćim i moćnijim zvukom, clubberi hodočaste u Sirup na Escape, zato što DJ-i na našim eventima probiru najtvrđe ploče iz svojih kolekcija kako bi maksimalno iskoristili potencijal bassa! U ovom se izdanju, zakazanom za subotu 5. prosinca, uz residenta Garsa vraća Jakov Kolbas s ubojitim monolitima od vinila, a uz njih dvojicu vrte i prekaljena imena domaće scene Mixel i Brighton, koji upravo kuju beskompromisne setove za bacanje u rizik zidina Paromlina. Proberite garderobu i spremite se na vrijeme - nemojte dozvoliti da vas mašinerija zgrabi i protrese kao početnike!

Mixel

Jedan od uzdanika zagrebačke klupske scene odavno je prešao granice hrvatskih plesnih podija i osvojio susjedstvo gostujući na značajnim eventima; uključujući i redovnu potporu regionalnim festivalima. Definirajući svoj zvuk kroz prizmu eksperimentiranja svim žanrovima elektronike, s naglaskom na cosmic-techno, DJ Mixel zadobio je pažnju izbirljive publike koja poznaje i prati recentna izdanja elektronske glazbe.

Svjesno prateći atmosferu unutar klupskog okružja, njegov energičan stil može se okategorizirati kao direktan flert i interakcija, ne samo sa žanrovima već i očekivanjima same publike. Uz težnju za konstantnim otkrivanjem novih pravaca i tehnika, vještom i smionom kombiniranju renomiranih svjetskih i domaćih izdanja, Mixel neosporno je ime od kojeg se za pultom može očekivati puno, ali u konačnici dobiti i više.

Ulaz: 35 kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije