Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reper, DJ i producent

Mike Skinner (DJ set) na INmusic festivalu!

mike skinner
Foto: Promo foto National Geographic
1/3
15.04.2015.
u 11:27

Mike Skinner je engleski reper, DJ i glazbeni producent koji je znatno utjecao na britansku glazbenu scenu, a poznat je i po nekadašnjem glazbenom projektu The Streets

Mike Skinner svoju glazbenu karijeru nastavlja s novim nevjerojatnim DJ setovima. Reflektirajući svoju ljubav prema novim i zanimljivim zvukovima, Mikeov glazbeni odabir jednako je eklektičan kao i njegove umjetničke sposobnosti. Preko glasne house glazbe do "old skool" hip hopa i drum & bass ritmova, začinjujući sve to s vlastitim ukrasima, Skinner uvijek napravi dobar party i zapali atmosferu. Mikeoveonline Skinimix objave osvojile su velik broj fanova te su ubrzo njegove DJ vještine postale iznimno tražene i cijenjene u krugovima klupske scene. Mike, i kao zabavljač i kao glazbeni trendseter nikada nije bio traženiji!

Osim što je izvrstan glazbenik, Mike Skinner je odličan producent, što je rezultiralo brojnim suradnjama te remixima pjesama izvođača poput Ellie Goulding, Bloc Partya, Sparksa, Major Lazera i Benjamina Francisa Leftwicha.
Svaki Skinnerov DJ set uključuje njegove glazbene vještine, ali i ujedinjuje njegov sveukupan talent za otkrivanje novih glazbenih trendova!

Mike Skinner na jubilarnom INmusic festivalu svojim DJ setom osigurat će zagrijanu party atmosferu!

Jubilarno izdanje INmusic festivala uveličat će Florence + the Machine, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Placebo, Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motocylce Club, Eagles of Death Metal, Frank Turner and the Sleeping Souls, Death Cab For Cutie, Future Islands, ANTEMASQUE, Kate Tempest, Aziza Brahim, Batida, Rambo Amadeus, Repetitor, Jonathan, Halka, Sassja, Mike Skinner i mnogi drugi.

ULAZNICE

Festivalske ulaznice po povoljnijoj cijeni od samo 299 kuna za sva tri dana mogu se kupiti još samo do petka, 17. travnja! Do istog datuma cijena kamperske ulaznice iznosi 150 kuna.Ulaznice se mogu kupiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj.

INmusic festival organizira se od 22. do 24. lipnja 2015. godine uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu.

>>Rambo Amadeus i ove godine stiže na INmusic!

>>Američki rock bend Antemasque stiže na INmusic festival!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije