Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT ZA VALENTINOVO

Massimo pjeva u Laubi za sve željne ljubavi

Massimo
Foto: Mario Krištofić
1/4
16.01.2017.
u 17:15

Spoj Massimove umjetnosti i umjetnosti koju njeguje Lauba mogu publici donijeti izvanredne trenutke, a što je bolje njego s tim osjećajem, i u pratnji voljene osobe, dočekati Valentinovo.

U utorak 14. veljače od 20 sati u zagrebačkoj Laubi Massimo pjeva za sve željne ljubavi. U suradnji s brandom Martini, Lauba – kuća za ljude i umjetnost, prvi će put na koncertu ugostiti Massima i njegov bend.

- Ja volim posao napraviti tako da to ne bude posao, već mali komadić ljepote umjetnosti - rekao je Massimo nedavno u jednom intervjuu. Spoj Massimove umjetnosti i umjetnosti koju njeguje Lauba mogu publici donijeti izvanredne trenutke, a što je bolje njego s tim osjećajem, i u pratnji voljene osobe, dočekati Valentinovo.

Ulaznice po cijeni od 199 kn za stajanje  potražite do 31.siječnja. U prodaju je pušten i ograničen broj VIP ulaznica po cijeni od 500 kn (uključuje: ulaznicu za stajanje u ograđenom VIP loungeu; toplo-hladni buffet u Bistrou Lauba; personalizirani Massimo CD i piće dobrodošlice), a prodajna mjesta su: Aquarius Music shopovi u Zagrebu (Varšavska 13 i Branimir centar) i prodajna mjesta u sustavu EVENTIM.

Krajem proljeća i novi album

U nastavku pogledajte i ostale najavljene koncerte Massima i benda:
20.1.2017. – Maribor (Rožmarin)
21.1.2017. – Zadar (Arsenal)
28.1. 2017. – Bihać (dvorana Luke)
11.2. 2017. – Osijek (Gradski vrt), koncert s Ninom Badrić
14.2. 2017. – Zagreb (Lauba)
17. i 18.2.2017. – Skopje (Makedonska opera i balet)
30.6.2017. – Mostar (Mostar Summer Fest)

I za kraj, Massimo krajem proljeća planira objaviti i novi studijski album, što znači da nas su pred nama i neke nove pjesme.

>>Hrvatska zvijezda objavila fotku iz djetinjstva!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije