Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundekfest

Massimo i Klapa Cambi uskoro u Zagrebu

Massimo i Klapa Cambi
Foto: PR članak
1/4
19.09.2014.
u 11:45

Najveći regionalni festival Bundekfest uskoro otvara svoje najljepše i najveće izdanje! U periodu od 25. rujna do 05. listopada, na zagrebačkom jezeru Bundek, očekuju nas brojni zabavni, edukativni i gastro sadržaji, a već najavljenim glazbenicima, pridružuju se i Massimo te klapa Cambi čiji nas nastupi očekuju u nedjelju, 28. rujna 2014. od 21 sat.

Suze nam stale na put, Krug u žitu, Zar više nema nas, Iz jednog pogleda i brojne druge sjajne pjesme Massimo će, zajedno sa svojim bendom, predstaviti zagrebačkoj publici kojoj se uvijek rado vraća: Zagreb osjećam kao svoj grad. U njemu sam proživio najljepše godine, a i dalje mu se vraćam jer tu je moj dom. Jasno da ćemo moj bend i ja dati sve od sebe kako bi tu ljubav osjetila i publika na Bundeku. 
Potrudit ćemo se da tu nedjelju publika pjeva u glas s nama i siguran sam da ćemo se svi jako dobro provesti.“ – izjavio je Massimo ususret koncertu na Bundekfestu.

U nedjelju će uz Massima pred zagrebačku publiku stati i ponajbolja hrvatska klapa Cambi. Nove pjesme i uvijek dirljiva izvedba ovih momaka, obilježit će četvrti dan Bundekfesta koji će biti u znaku ljubavi. Hrvoje Lozanić, član klape Cambi posebno se raduje suradnji sa Massimom: Ove godine s nama istu pozornicu dijeli Massimo Savić koji je uveličao naš koncert u Zagrebačkoj dvorani sportova gdje smo otpjevali i par pjesama zajedno. Massima jako cijenimo, a usudim se reći da je jednako profinjen u pop glazbenoj sceni solo izvođača, koliko i klapa Cambi slovi kao klapa s posebnim štihom, pjesmama i izvedbama. Radujemo se susretu s Massimom ali radujemo se i zagrebačkoj publici, otvorenoj sceni i novim pjesmama koje donosimo u odnosu na lani.

Vrhunska produkcija i spektakularna pozornica pod zvjezdanim zagrebačkim nebom dat će posebnu čar večernjim koncertima najvećih domaćih i regionalnih imena. Bundekfest će ove godine ugostiti Hladno pivo i grupu Silente, Coloniu i Danijelu Martinović, Tonija Cetinskog, Massima i klapu Cambi, klape Šufit i Maslinu, Slavonia Band i Najbolje hrvatske tamburaše, Psihomodo pop i Let3, Dinu Merlina i jedinstveni glazbeno – plesni program s Ibize La Fiestu. Na maloj će pozornici mnogi mladi, neafirmirani glazbenici dobiti priliku i predstaviti se zagrebačkoj publici, a iz Krempuha nam stiže predstava Spektakluk u izvedbi glumaca i redatelja Tarika Filipovića i Renea Bitorajca.

Sve informacije i obavijesti o ovogodišnjem izdanju Bundekfesta mogu se pronaći na službenoj web stranici te službenoj Facebook stranici festivala. Ulaznice se mogu kupiti na internetskoj stranici po simboličnoj cijeni od 20 kn za sve koncerte osim koncerta Dine Merlina 03. listopada po cijeni od 40 kn.

Partneri festivala Grad Zagreb, TZGZ, Zagrebački holding, Ožujsko pivo i Pepsi ove godine omogućuju nezaboravan doživljaj svim posjetiteljima Bundekfesta 2014! 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije