Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JABUKA 49

Maškare i Emil Tedeschi u GK Jabuka

jabk
Foto: Promo
1/7
23.02.2017.
u 15:06

17. veljače 1968. - 17. veljače 2017.

Nastavak rođendanskog programa GK Jabuka nastavlja se i ovog vikenda. U petak su na programu Maškare u Jabuki w. Fat Friends. U subotu je program Entertainment! by Sms Deutsch. Programi počinju u 23 sata, besplatan ulaz i happy hour, traje do 24 sata.

Petak 24.02. Maškare u Jabuci vjerojatno će biti najluđe u gradu. Svi zamaskirani imaju besplatan upad cijelu noć. Glazbu pušta dvojac Fat Friends, oni već godinama puštaju na brdu što u podrapanim hulahopkama, što u debljem izdanju.

"Maškare su stara Jabučna tradicija još od samih početaka kluba. Svake godine ljudi se sve bolje maskiraju, tako da i u petak očekujemo brdo dobrih maski. Bilo je do sada svega, od Monty Pythona, preko koala, do Vikinga. Teško je reći što definira super masku, ponekad su to 'uradi sam' kostimi, gdje se vidi da je netko uložio trud i proveo sate po second hand dućanima, na Njuškalu ili Hreliću. A onda opet, može biti samo jedan detalj, proizašao iz trenutka nadahnuća", rekao je Marijo Stojanović Stoja, organizator maškara u Jabuci i autor izložbe 'Jabuka – klub koji ne truli već 45 godina'

Subota 25.02. Program Entertainment! by SMS Deutsch, Emil Tedeschi je pokrenuo 2008. U Jabuku se preselio 2013. i od tada se organizira otprilike dva puta godišnje.

"Izuzetno muzički demokratična, Jabuka je još od samog osnivanja organizirala glazbene slušaonice, gdje je omladina kvarta, a kasnije i svi oni koji su dolazili u klub, mogli slušati nove albume prog rocka, jazza, soula, funka. Nikad Jabuka nije dijelila muziku na ladice, već samo na onu dobru i onu koja to nije. U Jabuku se odlazilo često, koncerti su bili u utorkom i četvrtkom, program je u načelu bio svih sedam dana u tjednu", rekao je Emil Tedeschi, koji će puštati glazbu u subotu u programu Entertainment! by Sms Deutsch. Program koji se u Jabuci održava otprilike dva puta godišnje. "Zadovoljan sam tim ritmom. Od sedam ili osam nastupa godišnje, dva su rezervirana za Jabuku. Svaki poziv Marina Viduke Sitva za mene je i kompliment i izazov", kazao je Tedeschi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije