Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Que Paso Que Paso

Manu Chao oduševio špancirere!

Špancirfest
Foto: PR
1/7
24.08.2016.
u 10:28

Manu Chao otvorio je koncert velikim hitom Que Paso Que Paso nakon kojeg su uslijedili legendarne pjesme Me Gustas Tu, Clandestino, Rainin’ in Paradize i mnoge druge

Najveća zvijezda Špancirfesta Manu Chao i njegova La Ventura svojim su nastupom na glavnoj festivalskoj pozornici obilježili peti dan poznatog varaždinskog festivala – Špancirfesta.

Tisuće najvećih obožavatelja puna su dva sata uživali u energičnom nastupu svog idola i uglas pjevali njegove najveće hitove. Uz Manu Chaa, na pozornici na Starom gradu atmosferu su dodatno zagrijali zadarski bend Postolar Tripper, a posjetitelji su imali priliku i dobro se nasmijati budući da je Špancirfest ugostio odlične komičare iz Studija smijeha. Za dobro zabavu na Kapucinskom trgu pobrinuo se Vlado Kreslin.

Koncertni spektakl na velikoj pozornici započeo je nastupom zagrebačke rock skupine Mnogi drugi koju je odabrao sam Manu Chao. On je koncert otvorio velikim hitom Que Paso Que Paso nakon kojeg su uslijedili legendarne pjesme Me Gustas Tu, Clandestino, Rainin' in Paradize i mnoge druge iz dugogodišnje karijere ovog osebujnog glazbenika.

Šesti dan festivala, uz svakodnevni ulični program, donosi i koncerte Frajli, klape Lucerne i Atomskog skloništa, a započet će i radionica Akupunktura grada koja će trajati od danas pa sve do subote 27. kolovoza s ciljem da se nizom malih i preciznih intervencija u javnom prostoru poboljša kvaliteta života u Varaždinu.

Radionica je namijenjena studentima i stručnjacima iz raznih područja, a ove se godine traži idejno rješenje za dvije poznate varaždinske lokacije – bunar na Korzu te parcela ispred Studentskog doma.

Kulturno-zabavni ulični program Špancirfesta besplatan je, dok je za koncerte na pozornici Croatia Osiguranje (Vila Bedeković) i Pan pozornica (Stari grad) potrebno kupiti ulaznicu. 

Prijave na radionice te više informacija o programu mogu se pronaći OVDJE, a ulaznice za koncerte i predstave na Vili Bedeković i na Starom gradu mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na njihovoj službenoj internetskoj stranici kao i na službenoj stranici festivala.

>> Manu Chao u Varaždinu: Uživao u kobasicama i kosanoj masti pa gostima restorana i zasvirao

Komentara 2

MA
maliMalecki
14:30 24.08.2016.

Legenda!

Avatar punkufer
punkufer
11:02 24.08.2016.

Bezveze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije