Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rujanfest

Mala Andrea više nije djevojčica, odrasla je u pravu zavodnicu

Magazin Rujanfest
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/7
18.09.2014.
u 10:51

Večeras sve posjetitelje Rujanfesta očekuju koncerti jednih od najdugovječnijih bendova na regionalnoj glazbenoj sceni, Plavi orkestar i Bajaga & Instruktori nastupit će prvi put zajedno na pozornici.

Nakon što je koncert grupe Magazin najavila ekskluzivnim fotografijama gdje se publici predstavila u novom svjetlu, sinoć je održan koncert u sklopu ovogodišnjeg Rujanfesta.

Vesela Andrea rasplesala je publiku brojnim hitovima iz cijelog glazbenog opusa Magazina. Pa je tako publika u glas pjevala pjesme poput 'Kokolo’, ‘Piši mi’, ‘Put putujem’, ‘Suze Biserne’, ‘Ginem’, ‘Ne tiče me se’, ‘Sijamski blizanci’, ‘Kemija’, ‘Maslačak’ i ‘No no no’.

Nakon Magazina, publiku su slavonskim ritmovima rasplesali Mejaši, trenutačno jedan od najpopularnijih tamburaških bendova u Hrvatskoj. Najveći deliriji publike nastao je na prve taktove njihovog hita ‘Zorica’ koji je bio jedan od najvećih hitova domaćeg etera u posljednjih nekoliko godina.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Večeras sve posjetitelje Rujanfesta očekuju koncerti jednih od najdugovječnijih bendova na regionalnoj glazbenoj sceni, Plavi orkestar i Bajaga & Instruktori nastupit će prvi put zajedno na pozornici.

Osiguran je besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusi iz nekoliko Hrvatskih gradova te s nekoliko lokacija iz grada Zagreba. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19 sati dok će se nakon toga ulaznica naplaćivati 20 kuna.

>>Andrea Šušnjara novim imidžem najavljuje nastup s grupom Magazin

>>Andrea Šušnjara pokazala zanosno tijelu u novom spotu Magazina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije