Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hideout festival

Maja Cvjetković posjetila Aquarius tijekom dana, Marcelo Brozović ne prestaje tulumariti

aquarius
Foto: PR FOTO
1/3
03.07.2015.
u 11:00

U klubu Aquarius, koji se sinoć pokazao kao središnja točka zabave, našla su se i neka poznata lica s domaće društvene scene

Tijekom tradicionalne party invazije zvane Hideout festival, i ove godine Zrće je posjetilo više od 12 tisuća Britanaca, ali na zrćanskim plažama nisu plesali samo stranci.

U klubu Aquarius, koji se sinoć pokazao kao središnja točka zabave, našla su se i neka poznata lica s domaće društvene scene.

Tako se u Aquariusu sinoć zabavljao Marcelo Brozović, hrvatski reprezentativac i igrač Intera, a prije nekoliko večeri Aquarius je posjetila i Maja Cvjetković, bivša manekenka koja je od prošlog ljeta u vezi sa 30 godina starijim poduzetnikom Andrijom Kevićem. Bivša misica uživala je u vrućoj atmosferi after partyja, a blistala u pravom festivalskom outfitu, ležernoj bež haljinici ispod koje je nosila kupaći kostim.

Prema prvim najavama sezone, ovo će biti ljeto za pamćenje jer Aquarius već sada ruši sve rekorde posjeta noćnih, ali i dnevnih afterbeach partija, a vrhunac se očekuje na nadolazeća tri festivala Feel Free Fest, Beat The Heat i DJ Mag/Moonsplash, koje Aquarius organizira u vlastitom aranžmanu već šestu godinu zaredom.

>>Temperatura sve viša, badići sve oskudniji

>>Gužva u Kalypsu čitav dan i noć: Hideout Festival je u tijeku!

Komentara 2

KU
Kurciban
11:33 03.07.2015.

Stvarno udarna vijest. Deda doveo Spužva Boba skockanog na party 😉

IK
ikonoklast
12:03 03.07.2015.

koji je marcelo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije