Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dva različita koncerta dva dana za redom

Koncerti Parnog Valjka u Domovima sportova gotovo rasprodani!

parni valjak
Foto: Ljubo Zdjelarević
1/4
25.11.2015.
u 15:04

Dva dana i dvije dvorane Doma sportova po svemu sudeći neće biti dovoljni za sve fanove koji ovog prosinca žele slaviti uz svoj omiljeni Parni Valjak – oba koncerta, akustični i električni, gotovo su rasprodani!

Parni Valjak prvi put će ovog prosinca na dva različita koncerta dva dana za redom predstaviti svoje dvije strane – akustičnu i električnu – a njihovoj brojnoj i vjernoj publici obje su, čini se, jednako i jako drage! Nakon što su paketi ulaznica za oba koncerta dva puta puštani u prodaju i oba puta rasprodani prije svih očekivanja, slično očekuje u ulaznice za pojedinačne koncerte. Više od 80% ulaznica za akustični koncert 18. prosinca već je rasprodano, a vrlo brzo planut će i ulaznice za električni koncert koji je zakazan za samo dan kasnije! Zato, ako ovog prosinca želite slavit uz svoj Parni Valjak, ulaznice nabavite – što prije!

Dok ih još ima, ulaznice za rođendanska slavlja Parnog Valjka dostupne su u Dirty Old Shopu, Rockmarku, Dallas Recordsu, na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr po cijeni od 150 kuna za akustični koncert u maloj dvorani Doma sportova i 130 kuna za električni koncert u velikoj dvorani.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije