Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klapski spektakl

Klapa Intrade ovaj petak dolazi u zagrebački Green Gold Club!

06.12.2014., Zagreb - Koncert klape Intrade i Tomislava Bralica u dvorani Vatroslav Lisinski.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
03.05.2016.
u 15:23

Svi ljubitelji dobre klapske glazbe ovaj vikend doći će na svoje jer u zagrebački Green Gold Club dolazi jedna od naših najpopularnijih klapa - klapa Intrade predvođena Tomislavom Bralićem

U petak, 06. 05. na stage Green Golda penje se zadarska Klapa Intrade u društvu Tomislava Bralića. Svi ljubitelji dobre klapske glazbe ovaj vikend doći će na svoje jer jedna od naših najpopularnijih klapa najavljuje odličnu zabavu.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 40 kuna, a ulaznice možete nabaviti u Green Gold Clubu ili na Eventim.hr.

Zadarska klapa „Intrade“ djeluje od 1985. godine i danas je među najpopularnijim klapskim skupinama u Hrvatskoj, a dobro je poznata i publici diljem Europe.

Više informacija možete pronaći na stranici wwwgreengoldclub.com.hr ili na Facebooku.

Foto: PR FOTO

>>Poseban repertoar klape Intrade na jedinstvenom humanitarnom koncertu Srce za Zadar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije