Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Party sezona

Kalypso ne staje: Završio Hideout, započeo Hard Island!

hideout
Foto: Mateja Hrvačić
1/11
04.07.2015.
u 16:45

Danonoćna Hideout groznica napokon je privedena kraju i to spektakularno! Čitava plaža Zrće prepuna je mladih iz čitavog svijeta, no pretežno su ju okupirali Britanci.

Mnoge privlači originalno redizajniran klub Kalypso, integriran u šumski ambijent, koji sada, uz novi sound sustav ima najkvalitetniji zvuk na plaži.

Mladim partyjanerima to je izrazito bitno, te upravo za Kalypso traže karte viška. Za sjajnu glazbu pobrinuli su se Arkice, TCTS, Justin Martin, Hannah Watts i DJ EZ, noć nakon te Mike Jones, Joy Orbison, Scuba i Nina Kraviz, pa Keri Chandler Last Magpie i George Fitzgerald, a festival je završio After party maratonom od 06:00h do 12:00 uz Setha Troxlera.

Već navečer, 3. srpnja, započeo je novi festival, Hard Island 2015. Više o njemu možete pogledati na službenoj stranici kluba: www.kalypso-zrce.com.

>>Gužva u Kalypsu čitav dan i noć: Hideout Festival je u tijeku!

>>Rasplesane djevojke mamile poglede na Zrću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije