Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert za pamćenje

Miljenik zagrebačke publike oduševio prepuni Green Gold Club!

Jole
Foto: Sara Dombre
1/10
14.12.2015.
u 16:26

Obožavateljice oduševljeno skandirale Joletovo ime

Green Gold sinoć je ugostio najvećeg zabavljača i kralja dobre zabave – uvijek dobro raspoloženog Joleta. Preko dvije tisuće obožavatelja splitskog pjevača, u glas je pjevalo poznate hitove kao što su "Kada žene tulumare", "Remek djelo", "Zove, zove, Jole Jole", "Kamatarka", "Ja ti mogu biti tata", "Bagrem bijeli", "Ptice putuju" ''Sto godina samoće''.

Očekivano, vrhunac atmosfere uslijedio je na prve taktove aktualne uspješnice ''Pijanica nisam'' koja je obilježila sve dobre fešte ovoga ljeta. Miljenik zagrebačke publike još je jednom dokazao da može napraviti ludu zabavu gdje god se pojavi. 

Prosinačka groznica zatresla je Green Gold, a Jole je napravio još jedan koncert za pamćenje. Zabava je trajala do dugo u noć, a obožavateljice su popularnog Splićanina vraćale dva puta na bis uz skandiranje njegovog imena. Jole će predstojeće blagdane imati radno, kao i svake godine. Pa će tako za Božić pjevati u Buzetu, dok će za doček Nove godine zabavljati svoju publiku u Mostaru.

>>Joško Čagalj Jole: Ne želim da mi se kćeri jednom odsele u tuđinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije