Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUJANFEST 2016.

Jole i Saša Matić otvaraju ovogodišnji RujanFest!

Jole i Saša Matić
Foto: PR
1/5
23.08.2016.
u 11:39

Dolaze Željko Joksimović, Jelena Rozga, Maja Šuput, Haris Džinović i mnogi drugi

Ovogodišnje izdanje RujanFesta, manifestacije koja privuče gotovo 100.000 posjetitelja svake godine, održat će se tijekom dvaju vikenda, od 16. rujna do 25. rujna. 

Prvi vikend otvorit će jedan od najboljih zabavljača domaće scene, slavni Jole i popularni Saša MatićDan nakon toga publiku će zapaliti regionalna zvijezda Željko Joksimović svojim bezvremenskim hitovima. 

Za otvaranje drugog vikenda, 23. rujna, zadužena je dobitna ženska kombinacija dviju kraljica zabave: Jelene Rozge i Maje Šuput

U subotu prvi put na RujanFest dolazi Haris Džinović, a tijekom ovogodišnjeg izdanja RujanFesta, publika će uživati i u svevremenskim hitovima legendarne Crvene jabuke.

Novost su programi nedjeljom kada RujanFest postaje mjesto obiteljskog okupljanja. Ulaz je besplatan, organizirani su nastupi tamburaša, vrhunska ponuda restorana i zabavnog parka, što čini mjesto idealnim za obiteljska druženja. Zabavu garantiraju Begini (18.09.) i Slavonske lole (25.09.)

Ulaznice za koncerte su 25 kuna, a ulaz do 19 sati je besplatan.

Kao i do sada, organizatori su za posjetitelje osigurali besplatan parking, besplatne autobuse i, naravno, zabavu dugo u noć.

>> Pogledajte kako su se atraktivne ljepotice zabavljale na koncertu slavnog Fedde Le Granda

Komentara 7

KA
kajinx
13:51 23.08.2016.

Bratstvo i jedinstvo!!! Kakva podvala!!! Kome to treba?

Avatar ZvanicniBeograd
ZvanicniBeograd
13:49 23.08.2016.

Organizator okupljanja je SANU. To ste zaboravili da napomenete.

ME
melinda
15:42 23.08.2016.

Super izvodaci ali nazalost manjka nasa kraljica Severina,i nadam se da ce je pozvati naknadno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije