Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Singl 'Pismo Glava'

Jelena Rozga ima novi hit: Zaplakala sam kad sam pročitala stihove

Jelena Rozga
Foto: John Pavlish
1/3
08.12.2016.
u 12:30

Pjevačica je snimila i spot za novu pjesmu "Pismo Glava" koja će se naći na njenom trećem studijskom albumu koji u prodaju ide 16. prosinca.

Jelena Rozga svoju publiku danas točno u podne na svojoj službenoj Facebook stranici obradovala je novom pjesmom i spotom za emotivnu pjesmu "Pismo Glava". 

Pjesma je ujedno i najava njenog trećeg studijskog albuma "Moderna žena" koji će se 16.12.2016. naći u prodaji u izdanju Croatia Records.  Album „Moderna Žena“ donosi sasvim jednu novu Jelenu, punu iznenađenja, emocija i hrabrosti. Ovo je vrijeme „Moderne žene“.

- "Pismo Glava" je pjesma koja je moju dušu dotakla. Kada sam pročitala tekst pjesme za koju melodija nije bila gotova, zaplakala sam i znala... imam pjesmu za sebe, za sve žene - izjavila je Jelena Rozga. 

Stihove i glazbu potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić, a redatelj spota je Darko Drinovac

>>Jelena Rozga u Sarajevu dobila nagradu za pjevačicu desetljeća

Komentara 4

SA
Samo17
01:02 13.12.2016.

Haj ne lazi, cuj zaplakala

DI
dinamic
19:11 08.12.2016.

vjerovatno ću i ja zaplakati kad čujem još jednu cajku iz Huljicevog opusa

PU
Pulchrum
15:34 12.12.2016.

Napokon u dugoj haljini. Izvrsno joj stoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije