Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neosporivi vladari pozornice

Jasmin Stavros, Mladen Grdović i Dražen Zečić spremaju spektakularni koncert u Lisinskom koji ne smijete propustiti!

Tri kralja zabave'
Foto: PR FOTO
1/4
30.11.2015.
u 15:49

Dolazimo u Lisinski zabaviti naše fanove, svi su oni zaslužili da se odmore i zaborave na probleme, kazao je Dražen Zečić pred veliki koncert  'Tri kralja zabave'  7. prosinca u Lisinskom.

Tri kralja zabave poznati su i po svojim 'dugometražnim' koncertima koji znaju potrajati i do pet sati, a ono što sasvim sigurno mogu obećati je da će publika svih pet sati provesti s osmijehom na licu i plešući.

- Naš zajednički koncert na pravi način predstavlja hrvatsku domaću glazbu, svaki od nas ima poseban repertoar tako da je koncert 'Tri kralja zabave' praznik za ljubitelje zabavne glazbe. Bit ćemo u svom najboljem izdanju i napraviti prave tulume, a za koncer u Lisinskom pripremili smo i jednu zajedničku točku, nešto što do sada publika nije imala prilike vidjeti, ali neću otkriti o čemu se točno radi, neka to ostane iznenađenje, kazao je Stavros.

- Prošlost ne možemo vratiti, budućnost nam je neizvjesna, imamo samo ovaj trenutak. Stalno čekamo kad će nam se nešto dobro desiti i pod stalnim smo stresom. Zato pozivam sve naše fanove da dođu na koncert, opuste se i zaborave na sve brige te dostojanstveno uživaju u životu, dodao je Zečić.

- Radujem se koncertu u Lisinskom, siguran sam da ćemo napraviti izvrsnu feštu. Jasmin Stavros, Dražen Zečić i ja smo jako dobri prijatelji, odlično funkcioniramo zajedno, kako u pjesmi tako i u zafrkanciji. Stoga pozivam sve koji su željni dobre zabave da dođu na koncert, čeka ih puno dobre glazbe i plesa, poručio je Mladen Grdović.

Ulaznice po cijeni od  140/160/180/220 HRK možete kupiti na blagajni Dvorane ili www.lisinski.hr.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije