Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera spota

Jadranka Ivaniš Yaya i Davor Gobac su odigrali par u moru bračnih problema

Yaya i Gobac
Foto: Ksenije Mikor
1/7
20.01.2017.
u 19:00

Pjesma „Maradona“ je jedan potpuno novi i osvježavajući projekt Jinxa u kojem im se pridružio i Davor Gobac

Pjesma "Maradona'' je već mjesecima na vrhovima top lista, a sada je konačno stigao i videospot u kojem su Jadranka Ivaniš Yaya i Davor Gobac na kazališnim su daskama odigrali uloge ljubavnog para u moru bračnih problema.

Ova poznata glazbena ekipa u svom gorko-slatkom ljubavno-bračnom duetu na duhovit način progovara o suživotu dvoje ljudi. Suradnja s Davorom Gopcem bila je posve prirodna jer, kako kaže bend, poznaju se ''sto godina'' i on je bio odmah prvi i pravi odabir za ovu suradnju.

„Maradona“ je jedan potpuno novi i osvježavajući projekt Jinxa. Naime, riječ je o miksu soula, rock'n'rolla i mjuzikla koji u ovoj tmurnoj svakodnevnici unosi dašak humora i vedrine. Spot je nastao u produkciji Supermarketa pod redateljskom palicom Vena Jemeršiča.

Uz Cokijev autorski potpis, bend je za finalni miks ove pjesme angažirao i Marka Saundersa, britanskog producenta, miksera i snimatelja koji je u dosadašnjoj karijeri surađivao sa nizom velikih glazbenih imena među kojima su David Bowie, Nenah Cherry, The Cure, Tricky, Depeche Mode i mnogi drugi. Tonski snimatelj je Berko Muratović, a mastering je radio Dragutin Smokrović - Smokva.

Pjesma "Maradona", uz prethodni singl ''Jesmo li dobro?'', najavljuje novi studijski album Jinxa koji će biti objavljen ovog proljeća.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije