Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ultimativna zabava

Ispit' poslije ispita - Hangar / Gaudeamus Unity

Ispit' poslije ispita
Foto: PR FOTO
1/3
26.02.2015.
u 11:09

Nakon ovih mukotrpnih mjesec dana dolazi nešto da se mozak napokon “pusti na pašu” I fakultetske obaveze stave na zadnje mjesto. Sam event će se održati 4.3. u novom zagrebačkom noćnom klubu “Hangar”.

Kroz noć pa sve do jutra na nogama će vas držati mladi zagrebački band “Baby Blue” u pratnji DJ-a Alda Mora uz ritmove mash up glazbe (pop, dance, disco, rock, trash, funk, rnb, house).

Cilj eventa je u suradnji sa studentskim udrugama svim studentima zagrebačkog sveučilišta pružiti ultimativnu zabavu na interaktivan i studentima zanimljiv način te sve fakultetske obaveze staviti na zadnje mjesto.

Prvi u nizu ovakvih evenata održat će se u zagrebačkom noćnom klubu HANGAR, a sve do jutra na nogama će vas držati mladi zagrebački band BABY BLUE te DJ ALDO MORRO uz ritmove mash up glazbe (pop, dance, disco, rock, trash, funk, rnb, house).

Grijačnica starta od 22:00 gdje će sve biti prilagođeno studentskim džepovima, a na ulazu studente očekuje piće dobrodošlice. U toku večeri u našoj „referadi“ na ulazu kluba te na facebook stranici Gaudeamus Unity-a studenti se mogu prijaviti na natjecanja za Miss i Mistera sveučilišta koje očekuju nagrade naših partnera kao što su poklon bon Sta Putovanja u vrijednosti od 200kn, te večera za dvoje u profinjenom zagrebačkom restoranu „Boban“. Također održat će se još jedan ispit, malo zanimljiviji studentima – „ispijanje“ gdje će najbrži biti nagrađeni sa tri kartona piva te poklon bonovima od Mek Pers-a, te brojne druge.

Karte se mogu kupiti u pretprodaji kod naših promotora za 20kn, dok će na ulazu cijena biti 30kn.

Čekamo vas raširenih ruku.

Za sve upitnike i rezervacije utipkajte: 092 243 2696

FACEBOOK EVENT

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije