Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dom sportova

Impresivna prva večer 11. Pozitivnog koncerta

pozitivni koncert
Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/16
28.11.2015.
u 11:50

Večeras sviraju High5, riječki Quasarr, splitski Dječaci i srpski S.A.R.S.

Fantastična prva večer 11. Pozitivnog koncerta završena je sinoć pred punim auditorijem Velike dvorane zagrebačkog Doma sportova. Nadahnuti nastupi Punčki, Kawasaki 3P-a, Pipsa i Urbana oduševili su više od 6000 fanova pristiglih iz svih djelova Hrvatske.

Program prvog dana Pozitivca otvoren je u 20:15 žestokom svirkom tria Punčke koje su osim znanih pjesama s prošlih izdanja odsvirale i njih nekoliko koje će se naći na albumu planiranom za proljeće sljedeće godine. Nakon riffova Punčki idealno je sjela eksplozivna punk/ska mješavina Kawasaki 3P-a kojih je doslovce bilo po cijelom stageu. Tomfa i ekipa, već veterani Pozitivnog koncerta, pokazali su da su potpuno spremni za napada na najveće koncertne prostore u državi.

Te prostore već su, dakako, osvojili Pipsi koji se vraćaju u instituciju Doma sportova, ali u njezinu veću dvoranu, malo manje od godinu dana nakon njihovog antologijskog rasprodanog koncerta. Svoj set od 70 minuta pažljivo su ispunili hitovima u rasponu od “Walta” do “Shimpoo Pimpoo” uz maestralnu frontman vožnju vidno raspoloženog Dubravka Ivaniša. Kraj prvog dana zakucali su impresivnim nastupom Urban i njegova četvorka, još jedni “osvajači” Doma sportova.

Drugi dan Pozitivnog koncerta publici će predstaviti ponešto drugačiji zvuk. Prvi su na sceni, u 20.15, reperi High5 koji predstavljaju svoj “Schengengang”. Nakon njih u 21 sati slijedi riječki Quasarr kojeg uskoro očekuje izlazak albuma “Sjene”. Splitski Dječaci nastup počinju u 22 sata, a program 11. Pozitivnog koncerta zatvara grupa S.A.R.S. Jedan od najvećih bendova naše regije na pozornicu se penje točno u 23.20.

>> Pipsi, Urban, S.A.R.S., Dječaci… na Pozitivnom koncertu 27. i 28. studenoga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije