Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi album Mayalesa

Imali su diskografsku, ali ne i kreativnu stanku

Mayales
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/6
24.04.2017.
u 09:56

Kako nove pjesme Mayalesa, s albuma "Simbol za Sunce, zvuče uživo, obožavatelji će moći provjeriti 25. svibnja na koncertu u zagrebačkom klubu Vintage Industrial Bar

Nakon što je već neko vrijeme dostupan na internetskom glazbenom servisu Deezer, treći studijski album grupe Mayales “Simbol za Sunce”, u izdanju Aquarius Recordsa, od subote je i u redovitoj prodaji. Članovi benda, Petar Beluhan, Vlado Mirčeta i Luka Geček tom su se prigodom okupili u Aquarius Music Shopu u zagrebačkom Branimir centru, gdje su okupljenim obožavateljima potpisivali CD-e.

Novi album Mayalesa izlazi nakon petogodišnje diskografske (no, što je važnije, ne i kreativne) stanke benda koji sve ovo vrijeme nije mirovao, nego je radio na novim pjesmama.

Album su najavili s dva sjajna singla “Danas smo happy” i “Roadie”, inače vrlo zanimljivom vokalnom suradnjom s domaćom glazbenom divom Terezom Kesovijom koja se uključuje pred kraj pjesme na vokal Petra Beluhana izvođenjem efektnog recitala na francuskom jeziku.

Produkciju još jednog inovativnog albuma Mayalesa potpisuje traženi dvojac Jure Ferina i Pavle Miholjević, a kako nove pjesme Mayalesa zvuče uživo, njihovi obožavatelji, a i oni rijetki koji će to tek postati, mogu provjeriti 25. svibnja na koncertu u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

>>Velike novosti kod grupe Mayales

>>Mayales ima novi singl, a uskoro i novi album!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije