Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aurea Fest uličnih svirača i mađioničara

Iluzija oduševila najmlađe Požežane

Aurea Fest
Foto: Aurea Fest
1/13
30.08.2016.
u 18:22

Program drugog dana Aurea Festa proveo je požešku publiku kroz mistični svijet iluzije.

Najmlađi posjetitelji pozorno su pratili magiju, žonglerske trikove i akrobacije s vatrom. Za dobru zabavu pobrinuli su se članovi MAK Teatra, Zagrebačke artističke škole i Cirkuske udruge Razbibriga.

Glavnom festivalskom pozornicom letjele su loptice, užad, goruće baklje i lanci.

"Svaka točka traje od pet do 15 minuta, ali se iza toga kriju godine vježbanja i svakodnevnog treniranja, ulaganja u sebe. Nije mi teško provesti vježbajući i osam sati dnevno jer je to moj posao", priznao je Domagoj Šoić koji je posjetitelje oduševio žongliranjem vatrenim kuglama, manipulacijom kristalnim kuglama i vratolomijama na rekvizitu poznatom kao rola-bola.

U glazbenom dijelu programa nastupio je A je to band, profesori Glazbene škole Požega te Duško Bijelić.

"Program je prije svega namijenjen za djecu, ali imaju što vidjeti i odrasli. Nismo zaboravili ni glazbu jer ovaj festival okuplja ulične zabavljače, mađioničare i žonglere. Reakcija publike bila je odlična", zaključio je Dario Hak, koordinator Uličnog festivala.

Drugi dan Aurea Festa završio je projekcijom filma "Sun Kid posljednja vremena", autora Marija Kovačevića.

Posjetitelje Požege danas očekuje Festival plesa. Od 19 sati nastupit će Požeške mažoretkinje uz pratnju Gradske glazbe Trenkovi panduri, dok nakon njih slijedi suvremeni ples, hip hop, jazz i klasični balet. Za kraj programa organizatori su pripremili modnu reviju ceha frizera i kozmetičara.

>> U Požegi izabrana najgizdavija šokica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije