Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvartoteka

Humanitarnoj akciji Ultra Sonika pridružile se Maja Bajamić i Ella

Kvartoteka
Foto: PR FOTO
1/3
06.07.2015.
u 13:14

Soundset centar Zadar i ovaj je vikend pokazao kako se rade najbolji party na plaži. U Suradnji sa Ultra Sonikom, Soundset centar je u sklopu svog projekta Kvartoteka ovog vikenda obišao nekoliko predivnih mjesta uz more.

Povljana, Gajac i Vrsi prepoznali su važnost projekta te su u sklopu svoje turističke ponude ugostili ekipu radija Soundset centar Zadar i upoznali je s posebnostima i svakodnevnim životom svog mjesta.

Brojini posjetitelji i mještani ovih divnih mjesta uz more sudjelovali su u bogatom programu; Ultra Sonikovom gastro natjecanju u roštiljanju, zabavnim igrama i pjevanju na karaokama. Humanitarna nota projekta upravo je vezana za karaoke jer za svaku otpjevanu pjesmu Ultra Sonik donira 50 kuna za zadarsku socijalnu samoposlugu, a do sad je u sklopu Kvartoteke otpjevano preko 120 pjesama.

U zabavnom dijelu programa kojeg je vodila simpatična voditeljica Andrijana Škandro nastupila je prekrasna Splićanka Maja Bjamić, Slavonka Marinela Jantoš, poznatija kao Ella (iza ponoći), te članovi KUD-a Sv. Donat.

Ekipa Kvartoteke nastavlja gastro-zabavno-humanitarnu avanturu cijeli mjesec srpanj. Sljedeće lokacije su: 10.07 - Kukljica, 11.07 - Ugljan, 12.07 - Sukošan, 18.07 - Vir. Nakon toga, pozornica Kvartoteke Soundset centra Zadar pretvorit će se u "pozornicu brod" koji će ploveći obići Silbu, Sali, Veli Iž, Tkon, Preko i Sveti Filip i Jakov.

Avantura se nastavlja, svi ste pozvani! 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije