Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Green Gold Club

Haris Džinović i Sandi Cenov garantiraju vam odličan provod nadolazeći vikend!

haris džinović sandi cenov
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/11
16.05.2016.
u 19:56

Harisov koncert je ujedno i službeni preparty glazbenog festivala Ringišpil - potpuno drugačijijeg festivala zabavne glazbe

Glazbenik, tekstopisac, kompozitor i vrhunski pjevač Haris Džinović dolazi u Green Gold Club u petak, 20. svibnja.

Njegov moćan glas desetljećima očarava publiku. Neprolazni hitovi baš svaki put ispune dušu emocijom. Uz Harisa se banči, raduje, tuguje, sanja, zaljubljuje i rastaje.

Foto: PR FOTO

Harisov koncert je ujedno i službeni preparty glazbenog festivala Ringišpil. Ringišpil je novi, potpuno drugačiji festival zabavne glazbe o kojem više informacija možete saznati na www.ringišpil.com.
Cijena ulaznice za koncert u pretprodaji iznosi 50 kn, a na dan koncerta 70 kn. Ulaznice se mogu kupiti u Green Gold Clubu i na Eventim.hr.

Dan prije Harisovog koncert, na pozornicu Green Gold Cluba dolaze dečki iz tamburaškog sastava Dyaco. Ovaj četvrtak, 19.05. njima će se pridružiti i Sandi Cenov! Sandi će promovirati svoju novu pjesmu "Anđeo i vrag". Ulaz je slobodan.

Foto: PR FOTO

Subota je, znaju stalni posjetitelji Green Gold Cluba, rezervirana za veliki Balkanika party. 21. 05. Balkanika poprima novo izdanje – resident ekipi doprinjeti će trubači i prekrasne plesačice. Slobodan ulaz i trubači u kombinaciji sa grčkom, rumunjskom, makedonskom, bugarskom te hrvatskom glazbom dovoljan su razlog da nedjelju dočekate u Green Gold Clubu, na adresi Radnička cesta 52.

Foto: PR FOTO

>>Klapa Intrade ovaj petak dolazi u zagrebački Green Gold Club!

Komentara 1

SC
schwertransport
21:36 16.05.2016.

Jel donacija ide za Kozari Bok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije