Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovaj tjedan

Hard Place - Rockabilly special by Johnny and his rockin' tunes

hard place
Foto: PR FOTO
1/6
26.01.2015.
u 10:03

In memoriam SID VICIOUS with PROJEKT TRNSKO....

 

SVAKI RADNI DAN OD 09 h, SUBOTOM OD 10 h

Svaki radni dan od 9 ujutro u Hard Place-u možete popiti kavu, razgledati naše memorabilije, igrati fliper i bilijar i pustiti svoju omiljenu pjesmu na jukeboxu. Subotom od desetke. Vidimo se!

 

26.01.2015. – ponedjeljak

AFTER WORK PARTY & Žuja party

Ovaj Vas ponedjeljak Vas pozivamo da nakon posla svratite na druženje pod nazivom "I don't like mondays - after work party" u Hard Place - što znači da možete u miru popiti finu kavicu Julius Meinl po 7 kuna i popiti velk'ku Žuju po 10 kuna. Kako bi se odmorili od stresnog prvog radnog dana tjedna dođite u novi Hard Place i izaberite svoju omiljenu rock pjesmu na jukeboxu i opustite se uz partiju bilijar ili flipera. Oko 20 sati pripremit ćemo Vam i neku video projekciju pa da zamislite kako ste na nekom dobrom koncertu. Toliko Vam Hard Place može pomoći u relaksaciji stresa nakon prvog radnog dana.

27.01.2015. – utorak

BLUES UTOROCK – BEN DOVER, CRAWLIN' KINGS & open blues rock session

Ovog utorka na Blues Utorocku uz naš kućni band, Ben Dover, svira band Crawlin' Kings. Band je sastavljen od članova iz Doors tribute banda Cassandra at the Well (Vokal: Gabriel, Klavijature: Emil, Bubnjevi: Milan) i pojačani s basistom Zoranom iz Never 2 Late i Gordanom na gitari. Sviraju uglavnom stari Blues. Nakon dva banda slijedi nam obavezno neobavezni session. Svi koji su zainteresirani pridružiti nam se na jam sessionu neka ponesu svoje instrumente - gitaru, obou, usnu harmoniku, harfu...i vidimo se na stage-u. Ako pak necete ili ne znate svirati vidimo se na šanku! Upad je free!

28.01.2015. – srijeda

ACOUSTIC WEDNESDAY – MIRO KRUG

Ovaj tjedan je posljednji Acoustic Wednesday program jer nam od veljače srijedom starta HGF sa demo večerima, a akustika se "seli" na četvrtak. Dakle zadnje akustične srijede zabavlja nas Miro Krug. Svi koji su ikada bili na Mirinim svirkama znaju da ih očekuje izvrsna svirka i dobra zabava. Jedan od ponajboljih hrvatskih akustičnih zabavljača u starom je Hard Place-u bio "housemajstor" svakog četvrtka, a njegova dobra i neobavezna svirka će Vas zasigurno razveseliti i osjećat će te se kao nekada na tulumima uz gitaru. Dođite se razveseliti uz Mirin široki repertoar od RHCP, preko Azre i Dugmeta do Deep Purple. Upad je free.

29.01.2015. – četvrtak

JUKEBOX & BILIJAR NIGHT

Ovaj četvrtak na svoje će doći svi oni koji bi navečer htjeli igrati bilijar u Hard Place-u, a on prije svirke netragom iščezne:) Dakle cijelu noć možete napucavati 8-ball, izabrati na jukeboxu omiljenu stvar, upucavati se našim krasnim konobaricama ili probati oboriti rekord na fliperu i zaraditi 5 besplatnih piva. Laganini.

30.01.2015. – petak

ROCKABILLY SPECIAL – JOHNNY AND HIS ROCKIN' TUNES

Nakon duge pauze ponovo rockabilly party u Hard Place-u. Svira nam jedan od "najmlađih" bandova na hrvatskoj rockabilly sceni - Johnny and his rockin' tunes. Ovaj band sastavljen od prokušanih glazbenika iz mnogobrojnih zagrebačkih rockabilly formacija donosi nam plesni zvuk 50-tih i 60-tih godina prošlog stoljeća. Pjesme poput "Rock around the clock", "Crazy legs" ili "Mean little mama" će sigurno rasplesati sve prisutne, a i D.J. program će nastaviti sa sličnom glazbom "bolje prošlosti". Specijalno za ovu priliku jer cijeli koncert snimaju video i audio Johnny i njegove rockerske melodije dovode i goste na saxofonu, klaviru i brass sekciju! Upad je free. Come in and rock with us!

31.01.2015. - subota

In memoriam Sid Vicious by PROJEKT TRNSKO

Ove subote obilježavamo 36-tu godišnjicu smrti legendarnog Sid Viciousa uz program pod nazivom "The Grat Rock'N'Roll Swindle - in memoriam Sid Vicious". Za ovu večer na stare punk rock hitove podsjetit će nas sjajni band Projekt Trnsko. Projekt je već svirao u Hard Place-u i uvijek je bila super zabava uz klasike punk rocka poput The Clash, Ramones, Sex Pistols... Ovi stari punkeri iz Trnskog i okolice sa veseljem izvode glazbu koju su izvodili i kada su imali 17 godina i počinjali sa Gobcem po punk bandovima u Novom Zagrebu. Večeras je prilika da se sjetimo jednog on najpoznatijih i najkontraverznijih likova punk rock scene ikada - Sid Viciousa - rođen je kao John Simon Ritchie. Umjetničko ime Sid Vicious navodno je uzeo nakon što ga je hrčak Sid ugrizao. Kad je basist Sex Pistolsa (Glen Matlock) napustio sastav, Johnny Rotten (frontmen Sex Pistolsa) sjetio se svoga školskog kolege Johna Ritchiea i pozvao ga je da bude njihov basist. Iako Sid nije znao svirati bas gitaru, brzo je učio. Jednu cijelu noć je slušao ploču Ramonesa i uz to naučio svirati bas gitaru. Drugoga veljače 1979. Sid Vicious umire od predoziranja heroinom u 21. godini. Upad je free.

Next week ili u skoroj budućnosti:

01.02. nedjelja - NE RADIMO
02.02. ponedjeljak - AFTER WORK PARTY
03.02. utorak - BLUES UTOROCK - BEN DOVER & open session
04.02. srijeda - HGF DEMO NIGHT
05.02. četvrtak - JUKEBOX & BILIJAR NIGHT
06.02. petak - BOB MARLEY tribute by BRAIN HOLIDAYS
07.02. subota - '80 party - THE MILICIJA tribute to POLICE & more

*******************************************************************************
13.02. petak - BLAGDAN BAND promocija albuma
14.02. subota - VALENTINOVO uz DIRE STRAITS tribute by WATERLINE
20.02. petak - In memoriam BON SCOTT - AC/DC by BALLBREAKERS
21.02. subota - BIJELO DUGME tribute by PASTIRI
27.02.petak - JOHNNY CASH B. PARTY - JC ZG TRIBUTE
28.02. subota - RAGE AGAINST THE MACHINE Real tribute Vs.
RED HOT CHILI PEPPERS HCP Real tribute

www.hardplace.hr

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije