Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra vijest za fanove

Guns N' Roses najavili turneju po Europi, pvi nastup imaju u Dublinu

Guns N' Roses
Foto: DPA/PIXSELL
1/4
06.12.2016.
u 11:36

Rokeri će osim koncerata u Europi održati i veliki glazbeni spektakl u Tel Avivu 15. srpnja, a nakon toga slijedi i niz koncerata po Kanadi i Sjedinjenim Državama

Guns N' Roses, hardrockerska skupina iz Los Angelesa razveselit će u 2017. Europu nizom od 18 koncerata na stadionima, od kojih će prvi biti u Dublinu 27. svibnja, najavili su njihovi promotori.

U ponedjeljak je najavljeno da će osim koncerata u Europi, skupina održati i veliki spektakl u Tel Avivu 15. srpnja, a ljeti će drugu godinu za redom održati niz koncerata na stadionima diljem Sjedinjenih Država i Kanade. 

Pjevač Guns N' Rosesa Axl Rose i gitarist Slah ponovno su se našli ove godine prvi put nakon 1993. i oživjeli suradnju koja je tu skupinu učinila jednom od najuspješnijih u povijesti rocka.

Skupina je ove godine održala niz koncerata u Sjevernoj i Latinskoj Americi, a turneja je završila u glavnome gradu Meksika.

Rose se ondje osvrnuo na izbor novog američkog predsjednika koji je meksičke useljenike obasuo nizom pogrda tijekom svoje izborne kampanje. Zato je Axl svoje 'fanove' pozvao da ove godine na vrh božićnog drvca objese "pinatu" s likom Donalda Trumpa. Riječ je o ukrasnoj papiranoj kugli punjenoj slatkišima i igračkama koju djeca s povezom preko očiju nemilosrdno tuku štapovima kako bi iz njih ispali darovi. 

Skupina u siječnju ponovno kreće na turneju tijekom koje će nastupiti u Japanu, Novom Zelandu, Australiji, Singapuru, Tajlandu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Njihov album "Appetite for Destruction", svrstava se među najbolje debitanske albume svih vremena. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
16:54 06.12.2016.

axl i slash zajedno na 19 koncerata...ako izdrze pet bice uspjeh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije