Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splitski šarmer

Glazbenu scenu osvaja hrvatski Michael Buble

Lovre Lučin
Promo
20.01.2017.
u 13:15

Talentirani 23-godišnjak Lovre Lučin s novom pjesmom “Samo da znaš” nastupit će 27. siječnja na Zagrebačkom festivalu

Sve popularniji 23-godišnji Splićanin Lovre Lučin objavio je spot za pjesmu “Samo da znaš” s kojom će nastupiti na Zagrebačkom festivalu 2017. koji se održava 27. siječnja.

Njegova “Samo da znaš” sjajna je pjesma poznatog autora Tomislava Mrduljaša, koji se pobrinuo za tekst i glazbu. Moderna pop-produkcija i aranžman u kojem sjajno do izražaja dolazi izvanredan Lovrin vokal djelo su sjajnog Miroslava Lesića Lesiquea.

Videospot za taj singl nastao je pod redateljskom palicom Sine Jakelića, a glavnu ulogu u njemu preuzeo je sam Lučin. Lovre je talentirani splitski glazbenik kojeg su u medijima proglasili hrvatskim Michaelom Bubleom zbog neodoljivo šarmantne boje glasa i iznimnih vokalnih sposobnosti koje su mu već priskrbile brojne obožavatelje diljem Hrvatske.

Široj javnosti predstavio se obradom pjesme “Feeling Good”, čijim su se interpretacijama proslavili i Michael Buble i Toše Proeski, a Lovrina obrada svjetskog hita privukla je veliku pažnju slušatelja i struke koji se slažu da mladi Splićanin ima izniman talent i nevjerojatnu uvjerljivost u interpretaciji.

Lovre je te epitete potvrdio i autorskim pjesmama “Sve dok budeš htjela” i “Infetan” u kojima je pokazao da je jedan od najperspektivnijih hrvatskih vokala. Pjesma “Samo da znaš” kojom kreće u daljnje osvajanje radijskog etera već je naišla na pozitivan odjek pa će se videom taj trend sasvim sigurno nastaviti.

– Pjevam od kada znam za sebe, a na pozornicama sam od četrnaeste godine. I sad, prije festivala, režim je isti, pjevam svaki dan i cilj mi je biti iskren pred publikom – kaže Lovre.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije