Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbeni dvojac

DJ dvojac Vanillaz oduševili Guettu i Hardwella

vanillaz
Foto: PR FOTO
1/7
27.11.2015.
u 10:21

David Guetta, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, samo su neki od DJ elite koji su oduševljeni Vanillaz DJ senzacijom

Iza imena Vanillaz kriju se hrvatski DJ, Marko Bucić i slovenski producent Miha Pajk koji zadnjih nekoliko godina nižu uspjeh za uspjehom na svjetskoj glazbenoj sceni. Spajanjem njihovih glazbenih vještina, nastao je DJ duo Vanillaz.

Nakon samo nekoliko nastupa postali su glavna tema regionalne clubbing scene, a svojim su drugačijim pristupom polako pobudili interes i svjetskih DJ imena. Njihovu skladbu 'Sidekick' koju su napravili sa zagrebačkim producentom i DJ-ejem, Kostom Radmanom i njemačkim producentima Plastik Funkom, svirali su trenutno najjača svjetska DJ imena kao što su David Guetta, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Bassjackers, Blasterjaxx, Danic, Sick Individuals, David Tort te mnogi drugi. Sidekick koja je u kolovozu ove godine izdana za izdavačku kuću Flamingo Recordings, ovog ljeta je ušla u TOP 50 američke Beatport ljestvice.

Vanillaz se trenutno nalazi na europskoj turneji u sklopu koje sviraju na brojnim europskim festivalima i klubovima. Njihov uspjeh prepoznao je i Johnny Kelvin, osnivač jedne od od najboljih booking agencija 'Ace agency', u toj agenciji se nalaze dji poput Afrojacka, Martin Garrixa, Jay Hardway...
 -Zabaviti publiku i natjerati ih da se isplešu do zadnjeg atoma snage te da sretni odu svojim kućama naša je najveća nagrada. Glazba je naš život te se nadamo da će nas publika nastaviti podržavati i dalje. Mi im obećavamo još mnoštvo hitova- poručio je popularni glazbeni dvojac.

>>DJ dvojac Vanillaz: I punkeri u elektroničkoj glazbi nalaze nešto kul

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije