Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulaz slobodan!

Glazbena poslastica uz veliki koncert Crvene jabuke i Green Gold Club!

crvena jabuka
Foto: Željko Hladika/PIXSELL
1/4
20.10.2014.
u 12:25

Na vama je da dođete i dobro se zabavite, a ulaz je slobodan!

Ovotjedna glazbena poslastica u metropoli zasigurno će biti koncert grupe koja usrećuje tisuće obožavatelja u cijeloj regiji ali i šire.

U trideset godina djelovanja, Crvena jabuka iznjedrila je veliki broj  hitova, a ni nakon tri desetljeća njihova popularnost ne jenjava, jer za koncerte se najčešće traži mjesto više. Sigurno smo kako će tako biti i ovoga petka jer legendarna 'jabuka' dolazi u Green Gold Club.

Koncert jednog od najpopularnijih pop rock bandova zasigurno će biti prava poslastica za sve ljubitelje glazbe, a Žera i Crvena jabuka svojim hitovima pripremaju vam noć za pamćenje!  

'Stižu me sjećanja', 'To mi radi', 'Volio bi da si tu', te brojne druge pjesme, zalog su još jedne odlične koncertne večeri u najatraktivnijem  klubu u gradu.

Ne sumnjamo kako će Crvena jabuka ponovno dokazati zašto su već godinama  najtraženija grupa u regiji. Dakle, petak 24.10.2014, Green Gold Club, Crvena jabuka, Vi i vaše društvo – dobitna su kombinacija za još jednu nezaboravnu noć! Na vama je da dođete i dobro se zabavite, a ulaz je slobodan!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije