Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mixmag Adria

Gigantski clubbing brend Mixmag ulazi na regionalnu scenu!

Mixmag Adria
Foto: PR FOTO
1/5
21.04.2015.
u 20:06

Lokalno nazvan Mixmag Adria, predstavlja se u Boogaloo klubu, u subotu 25. travnja, s dva floora čistog užitka, zajamčenog i najizbirljivim clubberima

Najtiražniji svjetski clubbing magazin i portal Mixmag napokon ulazi na regionalnu scenu! Lokalno nazvan Mixmag Adria, predstavlja se u Boogaloo klubu, u subotu 25. travnja, s dva floora čistog užitka, zajamčenog i najizbirljivim clubberima!

Na prvome, prava će poslastica biti set klupskog inovatora, svjetski poznatog pod imenom Mosca. Njegova tamna i seksi atmosfera, koja obiluje energijom, sladostrasna je podloga za vožnju pomno odabranim house i techno trakama, čije izazovne momente on polira u glatki, beskrajni groove. Riječ je o progresivnom underground umjetniku visokog stila kod kojeg inovativnost i soul čine dvije strane iste medalje.

Za istim pultom majstorske će setove odigrati i trojica dobro znanih klupskih lisaca: Funk Guru, Mimi i Pete Dux - bez greške, formula za usijanje podija! S drugog floora pumpa duboki house kick, po kojem znamo da nas očekuje Pytzek - ovaj put deckove dijeli s Tvrtkom i Bronskim čije setove zagrebački clubberi sve više traže i prepričavaju.

Ostanite uključeni za daljnje vijesti i saznajte što vas sve očekuje u sklopu ovog iznimnog klupskog događaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije