Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Spaladium Areni

Gibonni: Hvala vam što ne slušate narodnjake

Gibonni i Oliver
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/5
08.10.2016.
u 16:36

U svom Splitu sinoć su Gibonni i Oliver okupili oko 12 tisuća obožavatelja koji su s njima pjevali gotovo tri sata

Pjevači često kažu da je najteže pjevati u rodnom gradu, ali Gibonniju i Oliveru Dragojeviću to sinoć nije bio problem, jer je s njima u Spaladium Areni gdje su predstavljali album "Familiju" bez prestanka tijekom cijelog koncerta pjevalo 12 tisuća njihovih obožavatelja. 

Cijela Spaladium Arena djelovala je onako kako su Gibo i Oliver i zamišljali; poput prave glazbene obitelji. Koncert je otvorio Oliver pjesmom "Dobar dan" tijekom koje mu se pridružio i Gibonni, a u naredna gotovo tri sata redali su se hitovi od "Mirakula", "Zlatnih godina", "Lipa moja", "Moj galebe", a od publike su se oprostili skladbom "Oprosti mi pape".

Gibonni je bio posebno emotivan obraćajući se publici i rekao je da mu je srce puno i u jednom dijelu koncerta uputio im sljedeću zahvalu: - Hvala vam što ne slušate narodnjake nego ste došli slušati nas.

S jednakom energijom i glazbenim repertoarom Gibo i Oliver stižu 29. listopada u Varaždin te 5. studenog u Osijek. 

Komentara 26

MU
mudri
20:17 08.10.2016.

Kad vidim ove opančare da nemaju srama komentirati ovakvu gospodu i vrhunske umjetnike ne mogu a da ne napišem da se zahvaljujem Giboniju na ovim riječima jer to bi trebala biti i obaveza svih Hrvatskih muzičara da stvaraju i rade muziku i pjesme kojima će hrvatsku mladež odvojiti od prizemne nazovimo muzike koja nam je plasirana sa okolnih pašnjaka.

TH
than
01:46 09.10.2016.

Pa jos se nisam nikad dovoljno napio da mogu cajke (tzv. turbo folk) slusati.... Narodna glazba kao i sam folk su nesto sto je ostalo u bivsoj drzavi.

TR
tragurion1954
22:45 08.10.2016.

U doba juge bili smo klinci i bilo nas je sram i pomisliti da bi slušali narodnjake! Narodnjaci su se slušali u istocnim republikama. Dylan, zeppelini, Creedencei, Doorsi, Yesovci i drugi su nam bili zakon. Smeće je zapravo uvijek dolaziloilo s istoka, i glazbeno ali i inače, a danas se na žalost stvara i u lijepoj našoj. Zato hvala Giboniju na pozivu, možda se netko u Splitu i drugdje zasrami slusati Severinu i drugarice joj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije