Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbeno ljeto

Flogging Molly dolazi na 12. INmusic festivalu

Flloging Molly
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
07.03.2017.
u 14:39

Irsko-američka sedmeročlana celtic-punk skupina svirat će na glavnoj pozornici, a to im je već treći nastup na najvećem našem festivalu

Irsko-američka sedmeročlana celtic-punk skupina Flogging Molly nastupit će na 12. izdanju INmusic festivala, koji će se održati od 19. do 21. lipnja na zagrebačkom Jarunu, najavio je u srijedu organizator.

Flogging Molly svirat će na glavnoj pozornici, a to im je već treći nastup na najvećem zagrebačkom rock festivalu. Ove godine očekuje se njihov novi studijski album, a publika INmusic festivala imat će među prvima u Europi priliku poslušati njihove najnovije pjesme.

Keltska punk sedmorka okupila se 1997. godine u Los Angelesu. Nazvani prema pubu Molly Malone's u kojem su održali prve nastupe, svoj prepoznatljiv zvuk – kombinaciju tradicionalne keltske glazbe i rocka, razvijali su spajajući tradicionalne irske instrumente s instrumentima poput gitare, bubnjeva ili violine.

Brzo su privukli velik broj fanova te im je 2000. godine izašao prvi studijski album "Swagger".

Nasljednik njihove debitantske uspješnice bio je "Drunken Lullabies" (2002. godine), a slijedili su "Within a Mile of Home" (2004.), "Float" (2008.), koji je postao njihovim najuspješnijim albumom s hit singlovima poput "Paddy’s Lament" i "You Won’t Make a Fool Out Of Me", te zadnji studijski album "Speed of Darkness" (2011.), koji je zauzeo visoko deveto mjesto na Billboardovoj ljestvici najprodavanijih albuma.

Za 12. INmusic dosad su najavljeni Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Slaves, Repetitor, Public Service Broadcasting i dr.

>>Na INmusic festival dolazi jedan od najvećih rock bendova današnjice – Kings of Leon!

>>Kasabian novi headliner INmusic festivala u Zagrebu!​

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije