Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atraktivno gostovanje

Finski "maestro" DJ Rony Rex dolazi u subotu 1. kolovoza u Kalypso na Zrće!

Rony Rex
Foto: PR FOTO
1/6
31.07.2015.
u 16:09

Klub Kalypso na plaži Zrće, u subotu 01. kolovoza dovodi jednog od "najvrućih" finskih glazbenika, i trenutno njihovo najzanimljivije DJ ime, dakle, dolazi house i bass "maestro", DJ Rony Rex.

Kalypso ove godine oduševljava i gotovo da nema dana kada neko atraktivno gostovanje ili program ne oduševi brojnu mu publiku. Tako, u subotu 1. kolovoza, uoči Stereoforest festivala, dovodi jednog od vodećih predstavnika DJ scene, produkcije i clubbinga u Finskoj općenito.

Rony Vartio, bolje poznat kao Rony Rex u rekordnom se roku probio do samog vrha finske clubbing i DJ scene. Počeo je od privatnih kućnih tuluma i underground partyja, a danas ni jedan festival elektronske glazbe ili bilo koji ozbiljniji klupski događaj ne prolazi bez njega. Od kako je 2014. dobio nagradu za "#1 Upcoming DJ-a" u Finskoj, njegovo ime se ne prestaje spominjati.

Rony Rex je DJ vrhunske tehnike i sjajnog osjećaja za atmosferu i publiku, ali i jedinstvenog stila. On varira, od poskočnih groovy ritmova do žestokih basova. Glatki prijelazi sa 'house' glazbe na 'techno', te s 'trap-a' na 'drum & bass' dovode njegove slušatelje u novi glazbeni svijet, slobodan tradicionalnih žanrovskih restrikcija.

Svirao je uz bok i dobio podršku brojnih kolega vodećih u industriji elektronske glazbe, kao što su: Tommy Trash, Pendulum, Dyro, Borgore, Mark Knight, Feed Me, Headhunterz, Denis Koyu, Starkillers, Basto, Danny Avila, te mnogi drugi. Neizostavno je ime svih relevantnijih finskih festivala, kao: Weekend, Waterland, Neverland, Solarsky, Kosmos i Solar Sound Festival. Plan mu je i dalje jačati finsku scenu, te ju još više približiti svjetskom vrhu.

U subotu 1. kolovoza priprema spektakl u klubu Kalypso na Zrću. Njemu će uz bok za DJ pultom stati odličan resident DJ kluba, Bronxwon, a tu će biti i neizostavne seksi plesačice, kao i ostali artisti zaduženi za proboj vrhunske atmosfere.

Uputite se i Vi u subotu u Novalju i doživite ovaj jedinstveni spektakl elektronske glazbe.

>>Gola tijela, plamen i spektakularni kostimi na stageu kluba Kalypso!

>>R3hab, Dimitri Vangelis & Wyman i Deorro predvode Stereoforest festival - od nedjelje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije