Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak escapea

Fenomenalni S*O*K live act ovog vikenda u Sirupu!

escape
Foto: Escape
1/4
21.10.2014.
u 17:26

Escape je zakazan za ovu subotu 25. listopada, u zagrebačkom klubu Sirup, a ulaznica je 35 kuna

Onima koji traže škripu ležajeva i silovite udarce u discipliniranom matematičkom otkucavanju i bogatoj teksturi zvuka – nudimo jedino TECHNO. U novom izdanju, Escape se u potpunosti predaje diktatu ovog okrutnog, ali zavodljivog beata koji prenosi srž svake glazbe, od vrelih tropskih melodija do urbane distopije!

Kao posebnu poslasticu donosimo vam S*O*K live act, čiji će strojevi preplaviti vaš živčani sustav električnim izbojima, dok suvereno udaraju takt novom hrvatskom elektronskom zvuku.

Uz njega stoje FM, Maja Pa i Gars, birajući iz svojih najtvrđih traka presjek vrućeg i hladnog erotskog materijala za izbirljive sladokusce!

Escape je zakazan za ovu subotu 25. listopada, u zagrebačkom klubu Sirup, a ulaznica je 35 kuna.

Po jedan besplatan upad osvojili su Domagoj Mihatović i Sven Vranko.

>>Pobjegnite ovaj vikend u Sirup uz zvuke Detroita

>>Slide, Dubok i Buzdovan u povratku Escapea u Sirup

Foto: Escape

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije