Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sad znate

Vruća jesen: Evo kamo izlaze najljepše cure u gradu

Shamballa
Foto: John Pavlish
1/12
20.10.2014.
u 10:00

Klub Shamballa spektakularnom zabavom otvorio je osmu sezonu vrhunskih provoda

Ovaj vikend klub Shamballa spektakularnom zabavom otvorio je osmu sezonu vrhunskih provoda i time još jednom potvrdio da je najbolja destinacija noćnih izlazaka i zabave.

Uzavrela atmosfera i odlična glazba privukli su ovaj vikend brojne poznate Hrvatice koje su se zabavile u noći punoj plesa i glazbe. U nezaboravnom provodu uživale su: Iva Jerković, Vedrana Linardić, Ecija Ivušić, Sonja Kovač, Katarina Baban i brojni drugi.

Foto: John Pavlish

Klub Shamballa time je potvrdio da je nezaobilazna stanica na karti noćnih izlazaka u gradu Zagrebu i omiljeno okupljalište svih ljubitelja najboljeg provoda.

Svaki tjedan Klub Shamballa svoje goste iznenadit će brojim glazbenim gostima i iznenađenjima.

>>Ne zna se koja je bolja: Lana, Kim ili Tina?

>>Beogradski reper napravio uzavrelo ozračje u bjelovarskoj diskoteci Alcatraz

Ključne riječi

Komentara 5

ST
stefandecanski
11:01 20.10.2014.

vase devojke izlaze u Beograd.. to i svi vi znate, ne znam sto ne priznajete...ostaju vam samo ive sto mozda nemaju kako do Beograda...a ove sto ima, dolaze da probaju Srpske momcine...

PA
paola33
18:42 20.10.2014.

nasle se tri selfuše nista drugo

PA
paola33
18:42 20.10.2014.

a neznas koja bi se kako namjestila da se bolje proda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije