Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasip

ESC Life objavio spot i poziva ljubitelje na Pot Piknik i proslavu Močvarina 17. rođendana

esc life
Foto: Facebook
06.05.2016.
u 12:37

Za pjesmu je snimljen i materijal za prvi spot ikad na balkanskoj Ajvarpalooza turneji 2014. u kojem je ESC Life imao čast biti predgrupa i prateći bend velikom utjecaju Grantu Hartu

"Access All Areas" drugi je singl s istoimenog debi albuma domaćeg indie rock benda ESC Life kojeg je lani PDV Records objavio u vinilnom i CD izdanju, a njemački Last Exit Music na kasetnom. Za pjesmu je snimljen i materijal za prvi spot ikad na balkanskoj Ajvarpalooza turneji 2014. u kojem je ESC Life imao čast biti predgrupa i prateći bend velikom utjecaju Grantu Hartu (Hüsker Dü, Nova Mob).

Mladi snimatelj Kristijan Smok je putovao s bendom i snimljeni materijal odlučio pretvoriti u spot.

 

Bend poziva ljubitelje na tradicionalni Pot Piknik u nedjelju 8, svibnja na nasipu ispred kluba Močvara u sklopu Močvarinog 17. rođendana. Na koncertu će uz ESC Life nastupiti Žen, Sleepyheads, Modern Delusion i Vibrica, a sama svirka počinje već u popodnevnim satima, u 16 sati.

Prošle godine isproban je format i zaključeno je da ne boluje samo Pot Lista od slobodne ljubavi, već i oni šašavi Močvarci i generalno alarmantni broj mlađih i starijih. Ove godine u suradnji s Močvarom i najboljim kreativnim duetom, WolfBaD Squadom, Pot Lista sa cerekom na licu na obalama Save ponovno organizira PotPiknik na kojem će sudjelovati i prijateljske udruge (Zmajari, Kontejner, Zelena Akcija) koje će predstaviti svoj rad putem zmajarske, sound art i eko radionica za sve uzraste.

Neizostavni glazbeni dio uređuju potlistaši koji su za svoju i vašu hipi dušu dogovorili nastupe skupina Vibrica (megahipi drum circle kolektiv), Modern Delusion (garage rock diverzija, u biti hipiji prerušeni u kožne jakne), ESC Life (potlistin gotovo kućni bend koji ima bubnjara koji voli Pink Floyd, dakle hipi),Sleepyheads (omiljeni indijaneri, a što su indijanci nego hipiji?) i Žen (post rock emoaneri, a emocije su sukus hipika) koji su tempirani da zasviraju u suton (hipi overload!).

Piknik počinje u 12 i traje dok ima sunca, odnosno do 20 sati. Šuška se i o malonogometnom turniru. Trava će se pokositi, zmajevi razletjeti, šank spustiti na nasip, a bendovi prirediti najbolju glazbenu feštu pod otvorenim nebom za nula kuna. Sve što je na vama je da se pojavite s dekom i reketima za badminton.

>> ESC Life "Access All Areas" - promocija debitantskog albuma

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije