Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati DJ

Don Diablo oduševio publiku u dubrovačkom Revelinu

Foto: PR foto
1/9
31.07.2015.
u 12:07

Njegova klupska himna “Starlight (Could you be mine), nakon potpisivanja za Axwellov label, sletjela je izravno na Beatport top 5

Jedan od trenutačno najpopularnijih DJa na svijetu, Don Diablo, nastupio je prvi puta u dubrovačkom Culture clubu Revelin. Nizozemac koji je na početku karijere preselio u London osvojio je plesne podije objavljujući za Axwellov “Axton label”, Protocol recordings Nickyja Romera i nekoliko hitova za “Spinnin’ records. Tvrtka Warner brothers naručila mu je glavnu temu za dugo očekivanu igru “Batman Arkham Origins”. 

 Njegova klupska himna “Starlight (Could you be mine), nakon potpisivanja za Axwellov label, sletjela je izravno na Beatport top 5. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije